BONJOUR, Op zoek naar Chambres d’Hôtes en Gîtes

3 augustus 2019admin0
https://i0.wp.com/www.opreisinfrankrijk.nl/wp-content/uploads/2019/08/franse-ambassadeur01.jpg?fit=425%2C353&ssl=1

BONJOUR, WE STELLEN ONS EVEN VOOR

Wat is er mooier dan reizen door Frankrijk? En hoeveel mogelijkheden zijn er wel niet qua overnachten, bezienswaardigheden, activiteiten en evenementen?

Wij, Carlo Straver en Pauline Teeuwissen hebben een Chambres d’Hôtes: ‘Le Vieux Boulanger’ in Saint-Priest-la-Roche aan de bovenloop van de Loire. Omdat wij onze gasten meer dan alleen een overnachting willen aanbieden hebben wij het initiatief genomen om een nieuwe website op te zetten.

Deze website richt zich op de groep vakantiegangers die door Frankrijk reizen en één of meer dagen blijven overnachten, afhankelijk van wat er in de omgeving te zien is.
Het is een website opgezet voor- en door Chambres d’Hôtes-, Gîtes- en Camping-eigenaren. Omdat iedere eigenaar zijn of haar eigen omgeving het beste kent is de website zo ingericht dat naast de beschrijving van jullie eigen accommodatie ook bezienswaardigheden, activiteiten en evenementen kunnen worden toegevoegd.
Omdat wij zelf een Chambres d’Hôtes hebben weten we hoe persoonlijk contact door onze klanten op prijs wordt gesteld. We weten ook dat iedere eigenaar weer op zijn of haar eigen wijze dit contact onderhoudt en willen daar dan ook niet tussen gaan zitten. De website bevat dan ook geen boekingssysteem maar klikt gewoon door naar jullie eigen website.
MEER DAN ALLEEN SLAPEN
Bij deze dus de aankondiging: we hebben het genoegen om de nieuwe website: opreisinfrankrijk.nl te lanceren.
We hebben er bewust voor gekozen om niet specifiek een naam met daarin de termen Chambres d’Hôtes-, Gîtes- en Camping te gebruiken. We kozen een naam die precies weergeeft wat de bezoekers willen doen: op reis gaan in Frankrijk. En ze daarbij helpen met vinden van een overnachting, eventueel een maaltijd en een dagprogramma in de omgeving.
Maar wat het leuke is, dat deze website kan in de loop van de tijd steeds meer gaan bieden en dat kan niet zonder jullie!
COMPLETE EN UITGEBREIDE WEBSITE
Het complete van deze website is dat je als eigenaar van een accommodatie al die informatie van de omgeving die je in de loop van de tijd hebt opgebouwd kan plaatsen. Uiteraard je eigen accommodatie maar daarnaast ook aanbiedingen, activiteiten, bezienswaardigheden in jouw omgeving, wandelroutes, fietsroutes, table d’hôtes, markten en ga zo maar door.
Op deze manier krijgen we een uitgebreid portaal met een uitgebreide hoeveelheid informatie voor de vakantieganger. Wij hebben gezien dat dit de gasten aanmoedigt om langer bij een accommodatie te blijven en meer van de omgeving te genieten.
GOED VINDBAAR
Het is belangrijk dat een website goed vindbaar is. Omdat de website wordt gevuld met zowel alle informatie van jullie accommodatie maar ook informatie van jullie omgeving zijn er veel meer trefwoorden aanwezig dan alleen maar jullie naam, adres en plaats en kamerbeschrijving. Ook de plaatsnamen in de buurt, namen van (jaarlijkse) evenementen of activiteiten worden door de zoekmachines geïndexeerd en bij een zoekopdracht getoond met een link naar opreisinfrankrijk.nl.
DOEN JULLIE MEE?
Wij willen jullie bij deze dan ook uitnodigen om deel te nemen aan opreisinfrankrijk.nl
Hieronder is te lezen wat wij jullie kunnen aanbieden, wij zijn erg enthousiast, wij hopen jullie ook…
MOOIE AANBIEDINGEN
We hebben een tweetal mogelijkheden voor je om in te schrijven.
  • Het Premium lidmaatschap om een pagina met de accommodatie + vier pagina’s omgevingsinfo aan te maken voor slechts € 50,- excl. BTW
  • Het Excellent lidmaatschap om een pagina met de accommodatie + onbeperkt pagina’s omgevingsinfo aan te maken voor slechts € 75,- excl. BTW.
    De accommodatie krijgt dan ook het predicaat ‘Aanbevolen’.
WE HELPEN JE GRAAG
Als je wilt dat wij het voor je op de website plaatsen is dat uiteraard ook mogelijk en helpen je graag. Je hoeft dan alleen de tekst en foto’s aan te leveren.
We vragen daar een éénmalige bijdrage voor van € 50,- excl. BTW.
EENVOUDIG AANMELDEN
Je kunt je makkelijk aanmelden via de website en na invullen van jullie contactgegevens direct beginnen om informatie over je accommodatie te plaatsen. Als je een concept pagina hebt aangemaakt kom je in de webshop omgeving om je lidmaatschap te betalen. Zo makkelijk gaat het. Je kunt de concept pagina altijd later uitbreiden of veranderen via het account dat je krijgt toegestuurd als je je hebt aangemeld.
Als de informatie compleet is en jullie deze publiceren ontvangen wij een seintje uit het systeem en controleren of deze compleet is en plaatsen deze dan online. Vanaf dat moment kan alle informatie direct online worden bijgewerkt.
ALTIJD VERANDEREN OF AANPASSEN
Als je eenmaal je account hebt kan je de overige pagina’s aanmaken en ook deze altijd zelf veranderen. Alleen het plaatsen van de markeringen op Google Maps doen wij altijd voor jullie. Als we deze ontvangen zetten we ze met het juist icoon op de kaart.
IS ALLES DUIDELIJK?
Als onze opzet jullie aanspreekt (of als er nog vragen zijn) horen we graag van jullie.
Het aanmaken van jullie eerste pagina kan direct: klik hier voor de aanmeldpagina.
MISSCHIEN EEN VRAAG OVER DE PRIVACY REGELEMENTEN?
Het is eenvoudig uit te leggen. Wij doen niets met de gegevens van bezoekers van onze website. Wij kunnen alleen zien hoeveel mensen onze website bezoeken en uit welke steden en landen. Dat vinden we leuk om te weten. Op de pagina’s die jullie maken komen alleen linken naar jullie eigen website en e-mail. Daarmee kunnen de bezoekers zelf contact met jullie opnemen. Daarna kunnen ze de website opreisinfrankrijk.nl uiteraard weer bezoeken om te kijken wat er allemaal in jouw omgeving te doen is.
BIENVENUE
We zouden het heel erg leuk vinden als jullie ook lid willen worden en heten je van harte welkom!

admin

Stuur een antwoord

Zoek en ontdek hoe mooi Frankrijk is

Zoek wat je wilt vinden om in Frankrijk een mooie vakantie te beleven. Op Reis in Frankrijk helpt je daarbij

Search & have fun

Search anytime for whatever you need, for your business, fun or personal needs. Bello helps you find it easy and fast.

Ontdek

Gebruikers

Op reis in Frankrijk

Terug naar de homepagina

Copyright by Op Reis in Frankrijk. All rights reserved 2018

Back to Bello home

Copyright by Op Reis in Frankrijk. All rights reserved.

Inloggen

Register

Show Password

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacybeleid.

Heb je al een account?

Wachtwoord vergeten

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.