Goute la vie na het ‘ confinement’

16 april 2020admin0
https://i0.wp.com/www.opreisinfrankrijk.nl/wp-content/uploads/2020/02/gout-la-vie-chambres-dhôtes-zoeken-huis-tuin.jpg?fit=1024%2C768&ssl=1

Goute la vie na het ‘confinement’. 

Het ziet er goed uit voor Goute la vie (en alle andere chambres d’hôtes.  Naar verluidt mag vanaf juli het tourisme in Frankrijk weer vrij op gang komen.

En zoals president Macron het maandagavond, 13 april 2020, aangaf blijven daarbij alleen de buitengrenzen van Europa dicht, maar binnen Europa niet.

Dus als nederland bij zijn adviezen blijft, is er geen enkel verbod om niet te gaan, dus rijden maar! Wat wij alleen nu nog niet weten is wat het ‘tijdelijke!!!! normaal’ dan ook voor ons en onze gasten zal wezen. Wat we wel weten is dat we voldoende ruimte hebben om de tijdelijk noodzakelijke afstand te kunnen garanderen.

De kampeerplekken bij Goute la vie zijn voldoende groot. We hebben voldoende tafels en stoelen om individuen, groepen en gezinnen op de noodzakelijke afstand van elkaar te kunnen zetten. En gezamenlijke activiteiten kunnen ook met de nodige distantie gedaan worden, wie weet zelfs een leuk openlucht concertje en natuurlijk de wijnproeverij.

Het zwembad zal minder vol zijn en er zal op tourbeurt gezwommen worden, maar dat is allemaal te overbruggen.

En in de directe omgeving van Goute la vie blijft het even rustig. Dat wil zeggen dat er volop gewandeld kan worden, gespeeld in de meertjes en de beekjes en ook musea e.d. zullen met de nodige onderlinge afstand weer open zijn.

Dus zoals het er nu uitziet kan er vanaf juli, wellicht midden juli , weer volop vakantie worden gevierd, alleen zonder last van de spetterjes in je gezicht van de buurman of dat iemand te hard in je oor tettert!

En we kunnen jullie verzekeren, WELKOM zijn jullie.

Tekst: Goute la vie.

admin

Stuur een antwoord

Zoek en ontdek hoe mooi Frankrijk is

Zoek wat je wilt vinden om in Frankrijk een mooie vakantie te beleven. Op Reis in Frankrijk helpt je daarbij

Search & have fun

Search anytime for whatever you need, for your business, fun or personal needs. Bello helps you find it easy and fast.

Ontdek

Gebruikers

Op reis in Frankrijk

Terug naar de homepagina

Copyright by Op Reis in Frankrijk. All rights reserved 2018

Back to Bello home

Copyright by Op Reis in Frankrijk. All rights reserved.

Inloggen

Register

Show Password

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacybeleid.

Heb je al een account?

Wachtwoord vergeten

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.