Een bed and breakfast in Frankrijk wordt ook wel een chambres d’hôtes genoemd.

Ben jij ook zo gek op Frankrijk als vakantieland?

Dan weet je misschien ook wel dat een verblijf in een B&B een vakantie in Frankrijk nog leuker maakt. Het heeft namelijk een heleboel voordelen die echt iets toevoegen aan dit toch al zo fijne vakantieland. Op deze website hebben we er een groot aantal geplaatst.

Kleinschalige en sfeervolle B&B’s

Het eerste en misschien wel grootste voordeel is de kleinschaligheid van een B&B. Het contrast met een massale camping of onpersoonlijk hotel kan bijna niet groter zijn. In zo’n knusse chambres d’hôtes kom je echt helemaal tot rust. De sfeer is er persoonlijk en als je iets nodig hebt, is er dan ook volop persoonlijke aandacht voor jou.

Contact met Nederlandse of Belgische eigenaars

Het kan bijvoorbeeld zijn dat je advies wilt over wat er zoal in de omgeving te doen is, of wat een typische specialiteit is in de regio waar je je bevindt. Dan zit je in een bed and breakfast helemaal goed, want de Nederlandse of Belgische eigenaars zijn echte locals die je perfect kunnen adviseren. Bovendien is het leven in zo’n B&B veel dichter bij het ‘echte’ leven dan dat in een hotel of op een camping het geval is. Het leukste is toch kennismaken met ‘het goede leven’ in Frankrijk. Dat willen we allemaal wel, toch?

Culinair genieten in een B&B in Frankrijk

De traditionele Franse keuken vormt een belangrijk onderdeel van dat goede leven in Frankrijk. Je kunt je in een B&B dan ook lekker laten verwennen met alle culinaire hoogstandjes die Frankrijk te bieden heeft. Dat begint natuurlijk met stokbrood en croissants, maar in sommige bed and breakfast accommodaties kun je ook regelmatig ’s avonds aanschuiven voor het diner. meestal tegen een vriendelijk prijsje. Het voordeel is dat je een drankje kunt drinken en niet meer de auto hoeft te nemen. Gezelligheid en typisch Franse smaken gegarandeerd!

Overnachten in Frankrijk

Als je er zin in krijgt om in Frankrijk te overnachten, dan komt dat goed uit, want wij hebben de fijnste B&B-adressen in Frankrijk al voor je samen op deze website geplaatst. Kies jouw favoriete chambres d’hôtes en geniet lekker lang van de voorpret. Op naar la douce France!

Onze andere website kun je ook bezoeken. www.chambresdhoteszoeken.nl

Zoek en ontdek hoe mooi Frankrijk is

Zoek wat je wilt vinden om in Frankrijk een mooie vakantie te beleven. Op Reis in Frankrijk helpt je daarbij

Search & have fun

Search anytime for whatever you need, for your business, fun or personal needs. Bello helps you find it easy and fast.

Ontdek

Gebruikers

Op reis in Frankrijk

Terug naar de homepagina

Copyright by Op Reis in Frankrijk. All rights reserved 2018

Back to Bello home

Copyright by Op Reis in Frankrijk. All rights reserved.

Inloggen

Register

Show Password

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacybeleid.

Heb je al een account?

Wachtwoord vergeten

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.