Atelier en Route | Somme

Chambres d'hôtes | Hauts-de-France | Somme | vanaf € 55,00 | Picardische Gastvrijheid aan de Baai van de Somme. Heerlijk genieten van kust en tot rust komen in een mooi 2 kamer-appartement met eigen sanitair.

Bienvenue bij Marij & Leo

atelier en route 

Atelier en Route. Een fijne logeerplek bij de Baai van de Somme.

Heerlijk voor een paar dagen Picardische kust, of leuke tussenstop op reis naar het zuiden. De baai van de Somme, waar deze fijne logeerplek zich bevindt, is een Grand Site de France.

Logeerplek

Picardische Gastvrijheid aan de Baai van de Somme. Heerlijk genieten van kust en tot rust komen in een mooi 2 kamer-appartement met eigen sanitair.

Onze chambres d’hôtes is gelegen in het hart van het rustige dorpje Quesnoy le Montant, op slechts 400 km van Utrecht, heeft ‘Atelier en Route’ twee appartementen met eigen sanitair. Elk appartement heeft 2 kamers en een eigen opgang. Het is er mogelijk te genieten van een heerlijke Table d’Hôtes.
Naast logies bieden we ook de mogelijkheid om een kijkje te komen nemen in ons atelier. Wellicht dat u dan een demonstratie edelsmeden kunt bijwonen of een korte cursus kunt volgen. Marij en Leo zijn Nederlands. Huisdieren zijn welkom bij Atelier en Route, maar mogen niet op de slaapkamers. In overleg kunnen we altijd wel een geschikt overnachtingsplekje vinden. Wifi is gratis en er is TV met Nederlandse en Vlaamse zenders.

Omgeving

Quesnoy le Montant, een dorp niet ver van de baai van de Somme, is een prachtig uitgangspunt voor het ontdekken van de Picardische kust. Een gebied dat uitnodigt tot schitterende wandelingen, heerlijke fietstochten, bezoek aan gezellige plaatsjes aan de zeer gevarieerde kust.
Je vindt er steile krijtrotsen en mooie duinen, schorren en slikken, maar ook fijne zandstranden.
Het mooie achterland heeft rijke cultuurhistorische plaatsen met kathedralen en abdijen, tuinen en bossen die een bezoek waard zijn. In het noorden ligt de vallei van de Authie, met de tuinen en abdij van Valloires en de watermolen van Maintenay uit de 11e eeuw.

Kijk ook eens op de site van de Toeristische dienst van de Somme (de Nederlandse vertaling is soms wel wat speciaal, als je het Frans niet machtig bent is de Engelse vertaling een goed alternatief).

A bientôt

Marij & leo

   

Je kunt ons bereiken via telefoonnummer +31620 39 24 38 of +33 322 24 09 36 en natuurlijk kunt ons ook een mail sturen via info@atelierenroute.nl