Aire les Biefs | Arfeuilles

Chambres d'hôtes | gîtes | minicamping | vanaf € 50,00 | Graag begroeten wij u in onze Chambres d’hôtes, in de mooie streek La Montagne Bourbonnaise in de Franse Auvergne. U kent misschien ons verhaal van het TROS programma Ik Vertrek? In 2007 werd de eerste aflevering uitgezonden en in 2009 de zogenaamde follow-up.

Welkom bij René & Rudolf

chambres dhotes Aire les Biefs – eigenaren

Aire les Biefs – Chambres d’hôtes, gîtes en minicamping

Graag begroeten wij u in onze chambres d’hôtes, in de mooie streek La Montagne Bourbonnaise in de Franse Auvergne.

U kent misschien ons verhaal van het TROS programma Ik Vertrek? In 2007 werd de eerste aflevering uitgezonden en in 2009 de zogenaamde follow-up.

chambres dhotes Aire les Biefs – huis

“Aire les Biefs” betekent “rustplaats tussen de watervallen”. Wij hebben een royaal huis, wat eerst de oude dorpsschool en later een vakantiekolonie was, omgetoverd tot een waar paradijs voor rustzoekers, wandelaars en natuurgenieters.

 

 

hamchambres dhotes Aire les Biefs – slaapkamer

Chambres d’hôtes

Onze accommodatie leent zich uitstekend voor een langer verblijf. Al onze ruime kamers zijn voorzien van centrale verwarming, een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Suite l’Ancien Dortoir is bovendien voorzien van een ligbad. Alle kamers hebben goede (boxspring) bedden en een zithoek of fauteuils. Elke ochtend verzorgen wij vanaf 8 uur een lekker ontbijt, welke bij de kamerprijs is inbegrepen. ’s Avonds kunt u bij ons het diner gebruiken (table d’hôtes), afhankelijk van het weer, in de salon of in de tuin.

Gîtes en minicamping

Op het terrein hebben wij verder twee vrijstaande gîtes (2 en 4 persoons), voorzien van alle gemakken en een minicamping met 3 plaatsen. Gasten in de gîtes en op de minicamping kunnen ook bij onze table d’hôtes aanschuiven.

chambres dhotes Aire les Biefs – tuin01

U kunt zowel met de auto naar ons toekomen als met de trein of het vliegtuig (vanaf Amsterdam naar Clemont Ferrand). Wij kunnen u eventueel ophalen van het station of vliegveld.

Kwaliteit, klantvriendelijkheid en een relaxte sfeer staan bij ons hoog in het vaandel. Kortom, bekijk onze site en boek een verblijf bij “Aire les Biefs”.

In 2016 vierden wij seizoen 10 van onze chambres d’hôtes.

A bientôt chez notre chambres d’hôtes

René & Rudolf