Au Chapitre Bed & Breakfast

Chambres d'Hôtes | Prijs vanaf € 75,00 | Onze bed and breakfast is gelegen in Rozoy-sur-Serre | Haute de France | Aisne

Chambres d’hôtes Au Chapitre

Bienvenue bij Jan & Monique

Wij zijn gereed om u in onze chambres d’hôtes ‘Au Chapitre’ te verwelkomen!

U bent welkom in de aangepaste situatie:

We respecteren de afstand en we kunnen daarom niet zelf uw kamer laten zien.
De reiniging van de kamers is in overeenstemming met de huidige regels. Wij serveren onze maaltijden met enkele aanpassingen voor maximale veiligheid. Ongeacht de afstand bent u welkom in een vriendelijke sfeer!
Na aankomst nodigen we u uit om onze regio te ontdekken.

Chambres d’hôtes

Onze bed and breakfast is gelegen in Rozoy-sur-Serre, een oud historisch dorp in het hart van Thiérache / Picardie en aan de poorten van de Franse Ardennen.
In ons charmante huis verblijf je in een mooie en grote kamer. Met alle comfort, een luxe badkamer inclusief Uw kamer heeft een eigen ingang en is afgescheiden van ons privé gedeelte.

Ontbijt

‘S Ochtends serveren we het ontbijt in onze grote woonkamer met brood en gebak van de beste bakker van de sector!

‘S Avonds kunt u aanschuiven bij onze table d’hôtes om onze gastronomische en heerlijke gerechten vol smaken te proeven.

Onze chambres d’hôtes kan het startpunt zijn voor vele excursies naar Reims, Laon, Charleville-Mézières, Rethel of Parfondeval, gerangschikt onder de mooiste dorpen van Frankrijk.

Mooie omgeving

De omgeving van ons burgerlijk huis is ideaal om te wandelen, fietsen of motorrijden. Wij staan ​​tot uw beschikking om u zoveel mogelijk te adviseren.

Wij hebben ruime ervaring in hotels en restaurants. We waren 7 jaar de managers van het hotel-restaurant-café ‘Entre nous’ in het centrum van ons dorp met een uitstekende reputatie.

Ons huis is een uitzonderlijk huis en we willen ons plezier met u delen. Wij houden van dieren, dus uw hond is bij ons van harte welkom!

Het zal ons een waar genoegen zijn u te ontmoeten en u bij ons thuis te verwelkomen.

A bientôt chez

Jan & Monique