Bijou de Dordogne | Coux-et-Bigaroque

Chambres d'hôtes | Nouvelle Aquitaine | Dordogne | vanaf € 88,00 | Een juweel van een vakantieverblijf met een schitterend uitzicht gelegen in het hart van de Dordogne. Rust, natuur, talloze bezienswaardigheden.

Bienvenue bij Maaike

In het hart van de Dordogne ligt een juweel van een Chambres d’Hôtes.

Daar waar het departement de Dordogne in de regio Nouvelle-Aquitaine op zijn mooist is ligt een doodlopend weggetje met mooie, grote bomen.
Aan dit weggetje wacht Bijou de Dordogne op u. Een juweel van een vakantieverblijf op een groen privé-terrein. Hier kunt u tot rust komen te midden van de natuur. Genietend van het weidse uitzicht over het groene dal waar u met een beetje geluk de herten ziet lopen. Tegelijkertijd hebt u het beste van de Dordogne binnen handbereik. In de omgeving wachten u talloze bezienswaardigheden zoals kastelen, tuinen, grotten. Ook activiteiten zoals wandelen, fietsen, kanoën, ballonvaart en golf. Er zijn ook schitterende historische dorpjes zoals Limeuil, Sarlat en Beynac.

Twee royale, stijlvolle gastenkamers met eigen badkamer en openslaande deuren naar uw privé-terras.
De gastenkamers bevinden zich op de begane grond: geen trappen en toegankelijk met rolstoel.
Ruim zwembad waar u eenvoudig in en uit stapt; vanaf mei tot eind september heerlijk verwarmd.

Uw gastvrouw zet elke ochtend een uitgebreid ontbijt op de veranda voor u klaar. Zij biedt eveneens de table d’hôtes aan: een uitgebreid en overheerlijk diner op de veranda.

Op de Jeu de Boules baan (Pétanque) op het privé-terrein kunt u in echt Franse stijl sportief bezig zijn.
Op 10 minuten rijden vindt u de eerste charmante Franse dorpjes  zoals Limeuil en  Le Bugue met supermarkten en restaurants.
De historische dorpjes zoals Sarlat en Beynac, kastelen, grotten, tuinen en mogelijkheden voor activiteiten zoals wandelen, fietsen, kanoën, ballonvaart en golf vindt u ook nabij de chambres d’hôtes.

Chambres d’hôtes Bijou de Dordogne ligt op slechts 45 minuten rijden van luchthaven Bergerac (regio Nouvelle-Aquitaine).
A bientôt

Maaike