BonBon | Saulxures-sur-Moselotte

Vanaf € 47,50 | Regio: Grand-Est-Meuse | Op ruim een hectare grond te midden van Parc Naturel le Ballon d'Alsace ligt onze authentieke Vogezen Boerderij uit 1860.

Bienvenue bij Annette & Ronald

In het hart van de Vogezen vlakbij de bekende wintersportgebieden, La Bresse-Hohneck op 8 km en Gerardmer 20 km, ligt het dorpje Saulxures-sur-Moselotte (Cornimont).

Op ruim een hectare grond te midden van Parc Naturel le Ballon d’Alsace ligt onze authentieke Vogezen Boerderij uit 1860.
Wij bevinden ons op 800 meter hoogte aan het eind van een (voor verkeer) doodlopende weg. Het wandelpad achter onze Ferme gaat over in diverse avontuurlijke wandelpaden waar u eindeloos in stilte kunt genieten van de Fauna en Flora die de Vogezen u te bieden heeft. Op loopafstand bevindt zich een meertje (Lac de Saulxures) waar u heerlijk kunt vertoeven.
Ook op wintersportgebied is er van alles te doen, langlaufen, skien, snowboarden, meerdere skistations binnen een straal van 10 kilometer. Lees hier meer over de activiteiten in de buurt.
Wij beschikken over meerdere 2-persoons kamers met eigen badkamer. Voor algemeen gebruik is er een gezellige en sfeervolle hout gestookte deel beschikbaar waar ook uw ontbijt geserveerd wordt.
Lees hier meer over onze prijzen en arrangementen.
Huisdieren zijn welkom!
A bientôt

Annette & Ronald