Camping Trézelles | Trézelles

Camping | Auvergne Rhône-Alpes | Allier | vanaf € 5,00 | Deze prachtige natuurcamping is direct gelegen aan de rivier de Besbre in het het departement de Allier het groene hart van de Auvergne.

Bienvenue bij Annemiek & Maurits

Met ingang van 2017 zijn wij, Annemiek & Maurits Geldof, de nieuwe beheerders van de camping municipal in Trézelles.

Wij zijn reeds eigenaar van Domaine La Terrasse ook gelegen in Trézelles.
Deze prachtige natuurcamping is direct gelegen aan de rivier de Besbre in het het departement de Allier het groene hart van de Auvergne.
De camping heeft 30 ruime, niet omheinde plekken. De talrijke bomen en het riviertje bieden schaduw, verkoeling en vertier voor jong en oud.
Er bevindt zich op het terrein een eenvoudig maar schoon sanitairgebouw. Tevens is er gratis Wi-Fi. Honden zijn welkom, mits aangelijnd en voorzien van de benodigde vaccinaties.
In enkele minuten loopt u naar het dorpje Trézelles. Daar vindt u een mini-supermarkt, postkantoor en een café-restaurant wat tevens als brooddepot fungeert. Ieder zondagmiddag & -avond in de maanden juni tot half september staan wij met ons foodtruckje op de camping met vers gebakken fish&chips, ijsjes en koude drankjes.
Verder kunt u in de omgeving wandelen, fietsen, vissen & kanoën. Ook zijn er talrijke brocantes, kastelen, en het 50 ha grote pretpark & dierentuin “Le Pal”. Binnen een half uurtje kunt u de steden Moulins en Vichy bezoeken, door de rijke historie en de vele winkels het bezoeken waard.
A bientôt

Annemiek & Maurits