Château de Moulin le Compte | Air-Sur-La-Lys

Chambres d'hôtes | Hauts de France | Pas de Calais | vanaf € 104,00 | Een stijlvolle chambres d’hôtes met 5 ruime gastenkamers met eigen sanitair. In het elegante en met smaak ingerichte herenhuis uit de 19e eeuw is het ontvangst warm en familiale.

Bienvenue bij Francis

op reis in frankrijk - Chateau le moulin de compte

Bed and breakfast in Aire-Sur-La-Lys.

In het gehucht “Moulin-le-Comte” in de Pas de Calais.

De gastheren heten u welkom in een groot herenhuis. Waarvoor ze een grote verliefdheid hadden. Het is daterend uit het einde van de 19e eeuw. Volledig gerenoveerd in juni 2012 en dat al zijn charme van weleer heeft behouden, waar de rivier “La Lys” »Passeert in de tuin van het kasteel van 35 aren.
op reis in frankrijk - Chateau le moulin de compte
U wordt verwelkomd in een warme familiale sfeer en geniet van 5 ruime en charmante kamers die zijn voorzien van alle moderne gemakken met het uitstekende beddenmerk Sealy – ’s werelds toonaangevende fabrikant van bedden. Onze bedden hebben een dikte van 180/200 22 cm. Mogelijkheid om ze in elke kamer aan te passen in 2 bedden van 90.
Gezinnen zijn welkom in deze luxe Chambres d’Hôtes met hun kinderen en kleine dieren. Het feit dat onze gasten zich meteen thuis voelen, is vooral te danken aan de persoonlijke service. De ontvangst is in het Frans, Nederlands, Engels, Duits, … en de beschikbaarheid van de eigenaars.
We informeren u graag over de verschillende activiteiten die beschikbaar zijn in en rond onze naburige steden. Zoals Bethune, Saint-Omer, Lens, Louvre Lens, Arras, Lille, …
Het centrum van Aire-Sur-La-Lys ligt op + – 1,5 km en u kunt Boulogne-Sur-Mer, Lens, Le Touquet, Calais, Arras, Lille bereiken … in ongeveer een uur of u kunt lopen of Fietsen rond.
op reis in frankrijk - Chateau le moulin de compte
Ons tarief is inclusief de nacht en het ontbijt en de avond voor de fijnproevers voor een redelijke prijs. U kunt eventueel de maaltijd nemen aan onze table d’hôte, waar we u regionale producten en de wereld laten proeven.
U kunt ook  in onze lounge zitten met een drankje in een aangename en rustige of als het weer het toelaat in het park van het kasteel waar een terras zal worden geïnstalleerd waar u kunt genieten van de rust van het platteland.
A Bientôt

Francis Van der Elst