Château de Moulin le Compte | B&B

Château de Moulin le Comte | Chambres d'hôtes | Hauts de France | Pas de Calais | vanaf € 104,00 | Een stijlvolle chambres d’hôtes met 5 ruime gastenkamers met eigen sanitair. In het elegante en met smaak ingerichte herenhuis uit de 19e eeuw is het ontvangst warm en familiale.

Bienvenue bij chambre d’hôtes Château de Moulin le Comte

op reis in frankrijk - Chateau le moulin de compte

Château de Moulin le Comte, chambre d’hôtes in Aire-Sur-La-Lys.

De gastheren heten u van harte welkom in hun unieke chambre d’hôtes;  een elegant en stijlvol herenhuis uit de 19eeuw (1850). Met heel veel liefde is Château de Moulin le Comte in juni 2012 geheel gerenoveerd en heeft al zijn charme van weleer  weten te behouden. Door de 35 are grote kasteeltuin stroomt de La Lys.

Chateau moulin de comte kamer05

U wordt verwelkomd in een warme familiale sfeer en geniet van 5 ruime en charmante kamers die zijn voorzien van alle moderne gemakken met het uitstekende beddenmerk Sealy – ‘s werelds toonaangevende fabrikant van bedden. Onze bedden hebben een dikte van 180/200 22 cm. Mogelijkheid om ze in elke kamer aan te passen in 2 bedden van 90.

Gezinnen zijn welkom in Château de Moulin le Comte met hun kinderen en kleine dieren. Het feit dat onze gasten zich meteen thuis voelen, is vooral te danken aan de persoonlijke service. De ontvangst is in het Frans, Nederlands, Engels, Duits, … en de beschikbaarheid van de eigenaren.

We informeren u graag over de verschillende activiteiten die beschikbaar zijn in en rond onze naburige steden. Zoals Bethune, Saint-Omer, Lens, Louvre Lens, Arras, Lille, …

Het centrum van Aire-Sur-La-Lys ligt op + – 1,5 km en u kunt Boulogne-Sur-Mer, Lens, Le Touquet, Calais, Arras, Lille bereiken … in ongeveer een uur of u kunt lopen of Fietsen rond.

op reis in frankrijk - Chateau le moulin de compte

Ons tarief is inclusief de nacht en het ontbijt en de avond voor de fijnproevers voor een redelijke prijs. U kunt eventueel de maaltijd nemen aan onze table d’hôtes, waar we u regionale producten en de wereld laten proeven.

In deze B&B kunt u ook  in onze lounge zitten met een drankje in een aangename en rustige of als het weer het toelaat in het park van het kasteel waar een terras zal worden geïnstalleerd waar u kunt genieten van de rust van het platteland.  Want de rustige omgeving is een van de grote troeven van Château de Moulin le Comte!

A Bientôt chez

Francis Van der Elst