Château de Saint Étienne | Saint-Gérand-le-Puy

Chambres d'hôtes | Chateau | Auvergne Rhône-Alpes | Allier | vanaf € 125,00 | Of u nu alleen reist, met uw partner of met een groep vrienden, wij zullen er alles aan doen om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Dit, in een aangename ontspannen en luxe omgeving.

Exclusief overnachten in een luxe château

chateau saint etienne is een chambres d'hôtes staat in de auverge rhone alpes

Château de Saint Étienne biedt u een exclusieve chambres d‘hôtes.

Gelegen in het  charmante dorpje Saint-Gérand-le-Puy,  departement Allier, regio; Auvergne-Rhône-Alpes in Frankrijk.

 

Of u nu alleen reist, met uw partner of met een groep vrienden, wij zullen er alles aan doen om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Dit, in een aangename ontspannen en luxe omgeving.

Saint-Gérand-le-Puy ligt op slechts 20 km van de mondaine stad Vichy, een stad gerenommeerd om zijn thermale baden en wellness toerisme. Andere nabijgelegen interessante steden zijn Moulins (30 min), Clermont-Ferrand (60 min) en Lyon (2 uur)

Onze chambres d’hôtes beschikt over privé park en privé parking.

chambres d'hôtes zoeken chateau etienne-ontbijt

Comfortabel & Relaxed

Château de Saint Étienne biedt comfortabele kamers die een symbiose zijn van een statig Frans kasteel en modern Scandinavisch design. De verfijnde meubels en stoffen zorgen voor een elegante en warme ambiance in onze chambres d’hôtes.

Private bathrooms bed and breakfast saint gerand le puy bourbonnais allier

Ontspannen Ontwaken

De rustige landelijke omgeving en daarnaast de comfortabele bedden staan garant voor een heerlijke nachtrust.

Private bathrooms bed and breakfast saint gerand le puy bourbonnais allier

Eigen Badkamer

Al onze kamers beschikken over een eigen badkamer.

Bon Appetit

Uiteraard bereiden wij in Château de Saint Étienne desgewenst een heerlijke avondmaaltijd voor u. Voordeel is dat u niet op zoek hoeft te gaan naar een goed restaurant en ontspannen kunt blijven zitten in onze prachtige tuin.  Tijdens deze table d’hôtes kunt u niet alleen genieten van een heerlijke maaltijd maar tevens van een goed glas wijn, afkomstig uit eigen kelder. Heerlijk genieten want u hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele alcoholcontroles.

Echter, wij verzoeken u wel minimaal 24 uur van te voren te reserveren.

De maaltijd vangt aan met een  aperitief in de tuin. Daarna gevolgd door het diner aan de gemeenschappelijke tafel. Regionale seizoensproducten vormen de basis van onze gerechten. Zo zijn de groenten afkomstig van de naastgelegen ecologische boerderij of uit onze eigen moestuin.

A bientôt chez in ons Château de Saint Étienne.

Håvard & Kenneth