Château de Saint Étienne | Saint-Gérand-le-Puy

Chambres d'hôtes | Chateau | Auvergne Rhône-Alpes | Allier | vanaf € 125,00 | Of u nu alleen reist, met uw partner of met een groep vrienden, wij zullen er alles aan doen om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Dit, in een aangename ontspannen en luxe omgeving.

Exclusief overnachten in een luxe château

chambres d'hôtes zoeken chateau etienne-chateau

Château de Saint Étienne biedt u een exclusieve chambres d‘hôtes. Met privé park en privé parking in het charmante dorpje Saint-Gérand-le-Puy. Gelegen in het departement Allier. Regio; Auvergne-Rhône-Alpes in Frankrijk.

Of u nu alleen reist, met uw partner of met een groep vrienden. Wij zullen er alles aan doen om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Dit, in een aangename ontspannen en luxe omgeving.

COMFORTABEL & RELAXED

Château de Saint Étienne biedt comfortabele kamers die een symbiose zijn van een statig Frans kasteel en modern Scandinavisch design. De verfijnde meubels en stoffen zorgen voor een elegante en warme ambiance.
Private bathrooms bed and breakfast saint gerand le puy bourbonnais allier

ONTSPANNEN ONTWAKEN

De rustige landelijke omgeving en de comfortabele bedden staan garant voor een heerlijke nachtrust.
Private bathrooms bed and breakfast saint gerand le puy bourbonnais allier

EIGEN BADKAMER

Al onze kamers beschikken over een eigen badkamer.

Bon Appetit

Uiteraard bereiden wij in Château de Saint Étienne desgewenst voor u een heerlijke avondmaaltijd. U kunt tijdens deze table d’hôtes rustig genieten van een goed glas wijn. Afkomstig uit eigen kelder zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een zoektocht naar een goed restaurant of eventuele alcoholcontroles.
Wij verzoeken u wel minimaal 24 uur van te voren te reserveren.
U kunt heerlijk genieten van een aperitief in de tuin. Daarna gevolgd door een maaltijd aan de gemeenschappelijke tafel. Regionale seizoensproducten vormen de basis van de gerechten. Zo zijn de groenten afkomstig van de naastgelegen ecologische boerderij of uit onze eigen moestuin.

A bientôt chez Château de Saint Étienne