Château La Commanderie

Chambres d'hotes | Château | Centre-Val de Loire | Indre-et-Loire | vanaf € 60,00 | Het château is gesitueerd in het midden van een oud landgoed met uitzicht over de wijngaarden, de rivier en de vallei..

Bienvenue bij Jeroen

chambresdhotes zoeken-chateau-la-commanderie kasteel

Château La Commanderie is een “chambre d’hôtes” met een Nederlandse eigenaar in de Loire streek.

Het château is gesitueerd in het midden van een oud landgoed met uitzicht over de wijngaarden, de rivier en de vallei.

Gelegen nabij Tours is Château La Commanderie een ideale plek voor een tussenstop naar het zuiden. Of een bezoek aan de Loire streek met zijn schitterende kastelen, prachtige tuinen, wijngaarden en eeuwenoude stadjes zoals; Chinon, Azay le Rideau, Richelieu……

Château La Commanderie is gebouwd in 1806 op de plaats waar tot in de 13e eeuw de tempeliers hun ‘Commanderie’ bewoonden.

chambresdhotes zoeken-chateau-la-commanderie slaapkamerOns Château ademt de sfeer uit van een gezellig “guest house” waar gasten samen komen om te genieten van een rijk en eeuwenoud architecturaal erfgoed. Mis de Franse keuken niet met haar heerlijke wijnen, Franse kaas en de rust van een goed bewaard gebleven natuur. De inrichting van het Château is te omschrijven als ‘Directoire’-stijl.
Als het weer het toestaat kunt u eten op ons terras in een romantische ambiance.

golfen in frankrijk

In de omgeving kun je Golfen, Wandelen, Fietsen, Kanoën, Paardrijden, Zwemmen, Fitness, Vissen.

Onze kamers zijn comfortabel en charmant ingericht. Het heeft een prachtig uitzicht over de vallei het park en de wijngaarden.

Alle kamers hebben de luxe van een eigen badkamer met douche en toilet.

De mogelijkheid om hier met een groep te verblijven is ook zeker aanwezig. Jaarlijks verzamelen hier kunst, paardrij- en fietsclubs om hier inspiratie op te doen en van de omgeving te genieten.

paardrijden in frankrijk

Ook interesse om aan te sluiten bij een van deze groepen?

Kijk op de website naar de contact-gegevens van de paardrijclub.

A bientôt

Bienvenue bij Jeroen