Côté Jardin | B&B | Villiers sur Loir

Chambres d'hôtes | Centre Val-Loire | Loir-et-Cher | vanaf € 49,00 | Op vakantie bij Nederlanders in Frankrijk. Onze Chambres d'Hôtes is ingericht in een 200 jaar oud huis dat onafhankelijk van ons eigen huis in de grote tuin staat.

Bienvenue bij de familie Timmers

Op vakantie bij Côté Jardin; Nederlanders in Frankrijk.

Onze chambres d’hôtes is ingericht in een 200 jaar oud huis dat onafhankelijk van ons eigen huis in de grote tuin staat.

We stellen ons graag even voor

Wij, familie Timmers wonen in de Vallée du Loir ( niet te verwarren met de Vallée de la Loire, die daar juist onder ligt) , in het département Loir-et-Cher, région Centre Val de Loire .Onze liefde voor deze streek delen we graag en daarom hebben we chambres d’hôte geopend.

Côté Jardin

Chambres d’hôtes Côté Jardin is gelegen in een gezellig klein rustig wijn-dorpje. Het huis, 200 jaar oud staat onafhankelijk van ons eigen huis in de grote tuin staat. De heerlijke tuin rondom de chambres d’hôtes , welke is  geheel ommuurd, biedt veel privacy.

In onze chambres d’hôtes zijn 3 ruime kamers die allemaal hun eigen badkamer en wc hebben. We hebben ze zelf ingericht met behoud van zoveel mogelijke originele détails :balken, plavuizen , open haarden en meubilair. De bedden zijn comfortabel en de badkamers in stijl. Alle kamers hebben rechtstreeks toegang hebben tot de grote tuin waar u kunt genieten van een uitgebreid ontbijt. Al pratend kunnen wij u wegwijs maken in de streek. U kunt genieten in het dal van de Loire.  En natuurlijk van de de Loire Kastelen. Als het weer het niet toelaat buiten te eten is de salon-eetkamer tot uw beschikking.

Na het ontbijt kunt U genieten van de rust in onze tuin of hier in de omgeving. Tijdens uw verblijf in onze chambre d’hôtes kunt u heerlijk tot rust komen of volop de omgeving verkennen. Meerdere dagen verblijven is zeker mogelijk. Mooie wandelroutes zijn er volop.

Fresco’s

De Vallée du Loir is rijk aan Fresco’s, Romaanse en Gotische architectuur, pittoreske dorpjes, kasteeltjes, grotwoningen, prachtige tuinen, wijngaarden en kleine marktjes. Voor fietsers en wandelaars is het hier ideaal. Zwemmen kan hier in het”plan d’eau”met strandje op 500m lopen hier vandaan.

 S’avonds kunt U eten in een van de vele restaurantjes hier in de streek.

A bientôt in Côté Jardin

Familie Timmers

Wij zijn ook lid van: