Domaine de Velle | Montcléra

Chambres d'hôtes | Occitaine | Lot | vanaf € 70,00 | Midden gelegen op de campagne, tussen de heuvels en bossen. Het kan zomaar gebeuren dat je 's ochtends wakker wordt en er een hertje op een paar meter van je vandaan staat.

Bienvenue bij de familie Polderman

Domaine de Velle heeft een chambres d’hôtes, gîtes of camping.

Hier ben op vakantie bij Nederlanders in Frankrijk. Midden gelegen op de campagne, tussen de heuvels en bossen.

Het kan zomaar gebeuren dat je ‘s ochtends wakker wordt en er een hertje op een paar meter van je vandaan staat. Of je hoort een oehoe die net wegvliegt als je uit je tent komt.
Het gebeurt ons dagelijks en wij genieten daar enorm van. Niets is zo prachtig als de pure natuur waar wij ons middenin mogen bevinden. Wij nodigen jullie dan ook van harte uit om samen met ons in alle rust hiervan te komen genieten. Ondanks dat we midden in de natuur zitten, is er toch voldoende te doen.
Op Domaine de Velle laten we jullie graag genieten van diverse workshops, paarden-pony wandelingen, yoga, lekkere culinaire verwennerijen. We hebben een bar met de lekkerste drankjes op ons eigen terrein.
Cahors en Rocamadour liggen op een steenworp afstand. Dit zijn toeristische trekkers in het gebied.
Elke dag is er wel ergens een markt, waarvan op zondag hier slechts op 3 km afstand in Cazals.
In de buurt van onze chambres d’hôtes kan je kanoën en raften, in de rivieren zwemmen, wandelen, cultuur opsnuiven en ga zo maar door. Daarna kan je lekker terugkeren naar de rust bij ons of lekker gezellig tafelen tijden de table d’hôtes aan de bar, lekker languit aan het zwembad liggen of een potje tafeltennissen, kortom genoeg te beleven.
We hopen jullie snel te mogen verwelkomen.
A bientôt.

Familie Polderman