Domaine des Lilas | Saint-Germain-Lembron

Chambres dhotes met camping en safaritenten | Auvergne Rhône-Alpes | Puy de Dôme | vanaf 15,00 Midden in de Auvergne direct gelegen aan de Couze ligt het prachtige landgoed Domaine de Lilas.

Bienvenue bij de familie de Best

Domaine des Lilas ligt in Saint-Germain-Lembron, in het midden van de Auvergne, in het departement Puy de Dôme, tussen de vulkanen en glooiende groene heuvels.

Op dit landgoed staat een prachtig oud herenhuis. Saint-Germain-Lembron is een dorp, waar het hele jaar van alles te doen is. Winkeltjes, de bakker, restaurants, alles ligt hier op loopafstand.

Direct gelegen aan het riviertje de Couze, op ruim 8 hectaren grond en ruimte, willen wij u verwelkomen op Domaine des Lilas.
Hier kunt u heerlijk wandelen of fietsen in de Lembronnais en de Pays d’Issoire. De kinderen kunnen natuurlijk ook heerlijk spelen in de Couze of meedoen aan één van de vele activiteiten die wij organiseren.
Het huis ligt in het dorpje Saint Germain Lembron waar u allerlei voorzieningen vindt (supermarkt, restaurants, bars, winkeltjes, etc). Maar dat is nog niet alles, de omgeving is hier werkelijk prachtig en u zit hier ook vlakbij de mooie stad Issoire (10 km) en bij Clermont-Ferrand (40 km). De dierentuin Parc Animalier d’Auvergne ligt op slechts 10 minuten rijden. Het kasteel Murol ligt ook vlakbij, hier kunnen kinderen terug reizen naar de riddertijd.
A bientôt

Familie de Best