Ferme Beauregard les Pyrénées | Artigat

Chambres d'hôtes | Gîtes | Occitanie | Ariege | vanaf € 70,00 | Ferme Beauregard les Pyrénées is een chambres d'hôtes bij Nederlanders in de Franse Pyreneeën

Ferme Beauregard les Pyrénées

Bienvenue bij Mitzi & Paul

chambres d'hôtes zoeken Ferme Beauregard les Pyrenees huis

Een chambres d’hôtes bij Nederlanders in de Franse Pyreneeën

Welkom bij Ferme Beauregard, ons gezellige vakantieparadijsje in het zuiden van Frankrijk.

Een heerlijke plek om te onthaasten, midden in de natuur. Bij ons kunt u de natuur nog ruiken en de stilte nog horen. En kunt u genieten van het prachtige uitzicht op de Pyreneeën!! We heten u graag welkom op onze unieke plek.

chambres d'hôtes zoeken Ferme Beauregard les Pyrenees kamer

Ferme Beauregard les Pyrénées:

‘Een boerderij met mooi uitzicht’, dat zegt al genoeg toch? Nou ja, het uitzicht is gebleven, maar de oorspronkelijke boerderij is gerenoveerd en gerestaureerd tot een sfeervolle chambres d’hôtes. Wel met behoud van zoveel mogelijk originele details.

We zijn centraal gelegen tussen de bijzondere steden Foix, Ax les Thermes, Montsegur, Carcassonne, Lourdes en Andorra. Er zijn dus voldoende mogelijkheden voor uitstapjes!

Ook kastelen zijn er volop aanwezig: waan je daar weer even in de middeleeuwen… Daarnaast is er bijna iedere dag ook een leuke markt te bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan de zeer bekende markten in St Girons en of Mirepoix.

Ook zijn er volop mogelijkheden voor de sportievelingen onder ons. Direct vanuit ons pand zijn er wandel-, fiets- en mountainbikeroutes beschikbaar. We geven u graag tips voor wat te ondernemen. Of onthaast lekker en geniet lekker van ons heerlijke zwembad.

U kunt bij ons verblijven in één van onze 4 kamers, of in één van onze 2 vakantiehuisjes. Of zoals ze in Frankrijk zeggen “chambres d’hotes et gîtes”.

En natuurlijk serveren wij iedere avond een verrassingsdiner met streekproducten.

Kortom: genieten in Frankrijk, midden in de Franse Pyreneeën.

A bientôt bij

Mitzi & Paul Parmentier