Fermette l’Abeille | B&B

Chambres d'hotes | Centre-Val de Loire | Indre | vanaf 86,00 | Fermette L’Abeille (honingbij) is een karakteristiek oud onderkomen en bestaat uit drie afzonderlijke huizen.

Bienvenue bij Willemijn en Hans

Fermette l'Abeille

Onze Chambres d’Hôtes ‘Fermette l’Abeille’ ligt in het groene hart van Frankrjjk in de Indre in Bazaiges. Heel landelijk gelegen, maar slechts 5 km vanaf de A20, afslag 19.

Tussenstop

Dus zeer geschikt voor een tussenstop voor een of meerdere nachten op doorreis naar Zuid-Frankrijk of Spanje, vanaf midden Nederland ongeveer 775 km.

Fermette l'Abeille Willemien

Vele mogelijkheden bij Fermette l’Abeille

Wij beschikken over 2 vakantiehuizen geschikt voor in totaal 22 personen. Maar ook separaat hebben we gîtes te huur voor 4 tot 6 personen of Chambres voor 2 personen. We verzorgen ook Table d’Hôtes op verzoek.

Fermette l'Abeille ontbijt

Dus vele opties mogelijk in aantal personen, tijden van verblijf, vertrek en aankomst.

Alles is mogelijk en bespreekbaar! Even mailen of bellen !

Wij zorgen dat al onze gasten bij aankomst al direct een heerlijk vakantiegevoel krijgen en natuurlijk voor een aangenaam verblijf In onze sfeervolle ingerichte huizen, gîtes of chambres d’Hôtes.

Fermette l'Abeille_tuin

Prachtige omgeving

Ook onze tuin ademt rust en gezelligheid uit , in de schaduw onder de fruitbomen of in de ligstoelen in de volle zon.

Voor kinderen hebben we een apart speelhoekje. We hebben geen echt groot zwembad maar wel een  ‘zomerzwembad’ en vele andere attributen met veel waterplezier. Altijd volop genieten met veel vertier met in de buurt een groot meer ‘Lac Eguzon’ met groot strand, restaurantjes en vele watersportmogelijkheden , speeltuin en andere attributen .

Onze gasten genieten daar volop! Ze zeggen; “Voor klein en groot altijd vertier en plezier”.

Verder in de buurt nog kleinere strandjes, meren en visvijvers, in de omgeving nog vele andere toeristische uitjes!

Kortom; Alle ingrediënten aanwezig in een van onze vakantieverblijven of in onze naaste omgeving voor een aangename tijd bij ons.

Nogmaals van harte a bientôt!!

Willemijn & Hans en onze lieve labrador