Fontaine du Pommier

Auvergne-Rhône-Alpes | Drome | Eygaliers | vanaf € 95,00 | Op vakantie gaan doe je niet zomaar. Chambres d'hôtes Fontaine du Pommier staat synoniem voor genieten.

Bienvenue bij Ivan & Renilde

Op vakantie gaan doe je niet zomaar: Chambres d’hôtes Fontaine du Pommier staat synoniem voor genieten.

Onze maximale bezetting is slechts 10 personen op een verhuuroppervlakte van 225 m2. Met anderen woorden: volledige privacy op het terrein is daarmee gegarandeerd.

chambres dhoteszoeken-fontaine du pommier 01Dit charmant, uitgestrekt landgoed is gesitueerd in de Drôme Provençale op de grens met de Vaucluse, gelegen tussen olijfgaarden en lavendel velden en in directe omgeving van de Mont Ventoux (in vogelvlucht op 7 km van de top).

Het landgoed biedt u alles wat uw vakantie onvergetelijk maakt; relaxed luieren bij het verwarmd zwembad met eigen bronwater in een oase van groen, waarbij u geniet van de onbedorven charme van Zuid- Frankrijk.

Een warm onthaal

Een warm onthaal en een schitterend kader in een zuiders klimaat, wat wenst u nog meer? Uw charmeverblijf bevindt zich op een 1,1 hectare groot domein met aangelegde tuin en eigen bronwater. Op het volledige domein heeft u overal volkomen privacy. De natuurliefhebbers met zuidelijk georiënteerde interesse komen hier zeker tot rust.

chambres dhoteszoeken-fontaine du pommier tuin02

Eygaliers ligt op 5 minuten van het bruisende Buis-les-Baronnies, tussen de heuvels van La Drôme Provençale. Fontaine du Pommier vormt dan ook de ideale uitvalsbasis voor een al dan niet actieve vakantie.

Relaxen aan het zwembad met het geluid van de eigen bron. Heerlijk genieten van een glaasje op de verschillende buitenterrassen of even de conditie testen op één van de talrijke fiets- en/of wandelroutes. Met dan ook nog eens 300 dagen zon per jaar bent u na uw verblijf op Fontaine du Pommier een herboren mens!

Leven als God in Frankrijk zal u niet langer onbekend zijn na uw luxueus charmeverblijf op Fontaine du Pommier.

Filosofie

We hebben een zeer gerichte doelstelling en doelgroep. Kort samen te vatten:
Stilte, rust en genot.
Alleen het beste is goed genoeg!
Zich terug trekken in één van de luxe en comfortable accommodaties is zeker geen straf. Deze zijn voorzien van airco en top bed comfort.

Niet uitzonderlijk zul je zeggen, maar het is daarom dat we besloten hebben om een vakantieverblijf aan te bieden met alle nodige luxe. De 3 mogelijke formules zijn:

  • Hoofdgebouw
  • Gîte: Volledig onafhankelijk voor max. 6  personen. Zie gastenverblijven.
  • Chambre d’hôtes: Verhuur van kamers met ontbijt voor max. 6 personen. Zie gastenverblijven.

Echter, de 2 formules van  Gîte en Chambres d’hôtes kunnen niet gecombineerd worden zodat de max. capaciteit van het hoofdgebouw 6 personen bedraagt. Tijdens de maanden  juli en augustus wordt alleen de formule van gîte toegepast. Tenzij anders wordt afgesproken in onderling overleg.

De sfeer van het domein leent zich tot het zalig nietsdoen en nodigt uit tot het genieten van de rust en de natuur. Echter, deze locatie is bij de formule Chambres d’hôtes minder geschikt voor kinderen onder de 12 jaar. Dit om de anderen gasten 100 % te laten genieten van stilte en rust. Kinderen zijn welkom vanaf 12.

Table d’hôtes

Twee maal per week bent u vrij om mee te genieten van een volledig 3-gangen menu, incl. aperitief en water. De zeer verzorgde, Provençaals getinte schotels met aangepaste wijnen (excl.) worden meestal buiten geserveerd met zicht op het zwembad en ondergaande zon in het Provençaalse landschap. Daarom willen de  meeste van onze gasten deze onvergetelijke avonden dan ook niet missen.

Wij serveren deze drank en gerechten in een Provençaals kader op de volgende dagen: dinsdag en donderdag . Indien table d’hôtes gewenst op de dag van aankomst gelieve dit dan te vermelden bij reservering.

Kort samengevat: de prijs van een volledig 3-gangen menu, incl. aperitief en water is € 31,00.
Wijn en andere dranken tijdens en na de maaltijd worden apart verrekend.
De prijs voor een kindermenu tot 12 jaar is € 15,00.

A bientôt chez

Ivan & Renilde