Gîte le Troubadour

Gîte le Troubadour, kleinschalig vakantie verblijf in de Ardèche | Auverge Rhônes-Alpes | €95,00

Bienvenue bij Gîte le Troubadour.

Zorgeloos genieten bij Gîte le Troubadour een gastvrij, kleinschalig vakantie verblijf in de Ardèche.

Met 300 zonuren per jaar, rust, natuur, ontspannende activiteiten en een schitterend uitzicht biedt Gîte le Troubadour alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze vakantie voor jong en oud.

​Welkom bij Gîte le Troubadour, een gastvrij kleinschalig vakantieverblijf in de prachtige Ardèche. Je bent te gast bij Roel en Marjan, een Nederlands koppel dat ervoor zorgt dat je zorgeloos kunt genieten van je vakantie.

Met 300 zonuren per jaar, rust, natuur, ontspannende activiteiten en een schitterend uitzicht biedt Gîte le Troubadour alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie voor jong en oud. Het prachtige huis uit 1610 bestaat uit 2 chambre d’hôtes, 4 gîtes en een 8-persoons vakantiehuis. Alle ruimtes zijn op unieke wijze ingericht en voorzien van comfortabele bedden. Geniet van het uitzicht over de vallei bij het zwembad, of ga met ons mee op wandelingen langs kloofdalen, watervallen, op fossielen jacht of maak een klim naar “de maan”. Geniet met ons mee van het bezoeken van een mooie brocante of een van de sfeervolle ‘villages de caractere’. Misschien maak je liever een mooie fietstocht of wil je de schitterende Gorges d’Ardèche verkennen in een kano, niets moet, alles kan! Dat is ons motto!

Van poolbiljart tot tafelvoetbal, van jeu des boules tot chillen in het jeugdhonk, alles is mogelijk bij Gîte le Troubadour. Maar ook de rustzoeker is hier aan het juiste adres. Vanaf het terras kijk je over het zwembad de vallei in, een schitterend uitzicht. Gîte le Troubadour ligt op 465 m in een beschermd natuurgebied, de enige geluiden die je hier hoort, horen bij de natuur.
Natuurlijk willen wij je heel graag gastvrij ontvangen in onze gîtes en chambres d’hôtes.
Logeren bij Nederlanders in Frankrijk, dat voelt als thuiskomen!
Wij, Roel & Marjan heten je van harte welkom.
A bientôt au Troubadour!

Roel & Marjan.