Goute la Vie

Averge Rhône Alpes | Ain | Cerin | vanaf 55,00 | chambres d'hôtes | camping | Goute la vie ligt aan de rand van het authentieke bergdorpje Cerin ,in de prachtige Bugey ,in het zuiden van de Ain . Een plek waar het heerlijke zuidelijke klimaat al lekker voelbaar is. Hier kun je het leven proeven in al z’n facetten.

Bienvenue bij Fennie & Dirk

Wij heten jullie hartelijk welkom, samen met onze honden Luna & Nènou, bij onze camping en chambres d’hôtes Goute la Vie.

Het eerste wat Goute la Vie te bieden heeft is RUST! Als je eenmaal bent geinstalleerd op je plek of in je kamer, kinderen gaan hun gang en de hond heeft z’n plek gevonden, dan rest er slechts één ding. Heerlijk het leven proeven, intens en in alle rust!

Camping en chambres d’hôtes Goute la Vie ligt aan de rand van het authentieke bergdorpje Cerin, in de prachtige Bugey ,in het zuiden van de Ain.

Een plek waar het heerlijke zuidelijke klimaat al lekker voelbaar is. Hier kun je het leven proeven in al z’n facetten. Dat kan buiten in de natuur, in de zon of in de schaduw van de walnotenbomen, in de sfeervolle, rustgevende kamers of voor uw tent, caravan of camper, genietend van het ruime uitzicht op de omgeving.

De kernwoorden van Goute la vie zijn gezelligheid, gemoedelijkheid, rust, ruimte en vrijheid. Dit wordt  zichtbaar tijdens de gezamenlijke maaltijden waar heerlijk gelachen , maar ook vaak diepgaand met elkaar gesproken wordt. Daarnaast merk je het  aan de honden, die hier lekker vrij ,onder toeziend oog van hun baasje, los rond mogen lopen. En je ziet het aan de kinderen bij het ontwikkelen van hun eigen spel.

De camping Goute la vie bevindt zich aan het eind van het dorp Cerin. Voor het een camping werd, was het een weiland, waar de paarden liepen. En nog verder terug in de tijd werd het hout van de houtzagerij er op geslagen. De camping bestaat uit 6 ruime , niet afgebakende plekken. Elke plek heeft drinkwater en electriciteit. Ook hebben ze allemaal een prachtig uitzicht op de vallei en het gebergte rondom. ‘s Nachts is het er stil en donker en hoor je alleen de geluiden van de natuur en kun je genieten van de prachtige sterrenhemel. s’Ochtends wordt het bestelde brood op de plek zelf gebracht. Overdag heeft elke plek een deel van de dag schaduw. En als dat niet voldoende is , kun je ook altijd een duik in het zwembad nemen of gezellig de schaduw opzoeken op het terras onder de grote walnotenboom.

De sanitaire ruilmte van de camping bevindt zich in de Ecurie, de voormalige paardenstal. Daar is een grote sanitaire ruimte met douche, toilet en wasbak, die ook toegankelijk is voor lichamenlijk beperkte gasten. Er is ook een aparte douche, een apart toilet en wasbak. Het sanitair is ruim, comfortabel en de douches zijn ronduit heerlijk.

Overal is heet water. Ook is er een complete keukenuitrusting met fornuis , oven en magnetron. En ook de eettafel ontbreekt niet. Achter de ecurie is een plek voor het chemisch toilet en bevindt zich ook de hondendouche!

Zowel bij het zwembad als onder de boom zijn ijsjes, drankjes en kleine snacks en tapas te bestellen. En na een warme , luie dag is het heerlijk om lekker mee te kunnen eten.

Chambres d’hôtes.

Goute la Vie heeft 4 kamers die allemaal even groot, maar verschillend van inrichting zijn. De stijl is rustiek met aardekleuren en er is veel hout gebruikt. De bedden, deuren , het balkenplafond, het is allemaal handgemaakt.  Maar bovenal zijn de bedden comfortabel en voorzien van uitstekende matrassen. Alle kamers hebben een eigen sanitair met douche, toilet en wasbak. Tevens zijn op alle kamers een waterkoken en verschillende smaken koffie en thee aanwezig.

Table d’ hôtes

Elke dag wordt een heerlijk diner aangeboden. Het diner bestaat uit 4 gangen, een voorgerecht, hoofdschotel, een uitgebreide kaasplank en dessert. Eraan voorafgaand is er altijd een apéritief van het huis met lekkere hapjes. Er worden zoveel mogelijk streek en seizoengebonden producten gebruikt. We houden rekening met eet en dieetwensen. Vegetarische en veganistische maaltijden zijn mogelijk.

A bientôt chez

Fennie & Dirk