Le Ciel Bleu | Deuxnouds aux Bois

Chambres d'hôtes | Grand-Est | Meuse | vanaf € 58,00 | Het huis uit 1850 was ooit een echte Lorraine boerderij. Nu is het een gezellige, sfeervolle chambres d’hôtes met 5 gastenkamers met eigen sanitair.

Chambres d’hôtes Le Ciel Bleu

Bienvenue bij Annemarie & Fred

Op zoek naar een gezellige, sfeervolle plek om te overnachten op doorreis of voor een langer verblijf?

Je bent van harte welkom bij chambres d’hôtes Le Ciel Bleu!

Le Ciel Bleu ligt in het mooie Lorraine, op 450 kilometer vanaf Utrecht. In een langgerekt zonnig dal tussen de akkers en de uitgestrekte bossen verblijf je in een klein écht Frans dorpje. We hebben uitzicht op de prachtige côte en de uitgestrekte bos. In onze tuin of de serre is het heerlijk ontspannen met een goed glas wijn, een mooi boek, je krant of …..gewoon even helemaal niets.

Over de eigenaren van Le Ciel Bleu

Ons huis uit 1850 was ooit een echte Lorraine boerderij. Wij hebben er onze gezellige, sfeervolle chambres d’hôtes Le Ciel Bleu van gemaakt.

We hebben zelf huisdieren, 2 katers (Truffel en Gember) en een Schotse Deerhound Vidor. Uw huisdieren zijn bij ons in overleg welkom.

We verwelkomen u in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels
– Duits

Chambres d’hôtes

We hebben 5 ruime, lichte gastenkamers elk met eigen sanitair (douche, toilet, wastafel). Daarnaast hebben we een gîte voor maximaal 4 personen met eigen slaapkamer, woonkamer-keuken en badkamer.


Ideaal voor  overnachtingen op doorreis, maar de glooiende heuvels, uitgestrekte bossen, prachtige vergezichten, historie en cultuur lenen zich goed voor een langer verblijf (zwemmen, wandelen, fietsen, musea, brocantes).

Table d’hôtes

We genieten elke avond van een heerlijk vijfgangenmenu aan de gezamenlijke tafel buiten onder de pergola of in de “Grange” aan de gezellige eettafel. Wij vinden eerlijk voedsel belangrijk en daarom koken we met verse, biologische producten.

Door het jaar heen organiseren we veel workshop weekenden. Daarnaast hebben we vaste arrangementen zoals: Champagne-/ art nouveau-/ kerst-/ wandel-). Verder werken we ook op maat; een weekend weg voor familie, vrienden, collega’s, motorrijders, creatievelingen, wandelaars, fietsers….

Met de auto ben je vanaf Utrecht binnen vijf uur bij ons. Metz is de dichtstbijzijnde internationale luchthaven. Het dichtstbijzijnde treinstations  zijn Metz/TGV Meuse.

Omgeving

In een langgerekt zonnig dal tussen de akkers en de uitgestrekte bossen verblijf je in een klein écht Frans dorpje. We hebben uitzicht op de prachtige côte en de uitgestrekte bossen.

In onze tuin is het heerlijk ontspannen met een goed glas wijn, een mooi boek, je krant of …..gewoon even helemaal niets.

Bienvenue chez chambres d’hôtes

Le Ciel Bleu!

Rue Côte des Prés à Deuxnouds 8
Deuxnouds aux Bois 55300 Lamorville
Ga naar Google Maps