Le Ciel Bleu | Chambres d’Hôtes | Grand-Est-Meusse

Gezellige en gastvrije Chambres d'Hôtes van Fred en Annemarie

Op zoek naar een gezellige, sfeervolle plek om te overnachten op doorreis of voor een langer verblijf? Je bent van harte welkom bij Chambres d’Hôtes Le Ciel Bleu!

 
Le Ciel Bleu ligt in het mooie Lorraine, op 450 kilometer vanaf Utrecht. In een langgerekt zonnig dal tussen de akkers en de uitgestrekte bossen verblijf je in een klein écht Frans dorpje. We hebben uitzicht op de prachtige côte en de uitgestrekte bos. In onze tuin of de serre is het heerlijk ontspannen met een goed glas wijn, een mooi boek, je krant of …..gewoon even helemaal niets.
We hebben 5 ruime, lichte gastenkamers elk met eigen sanitair (douche, toilet, wastafel). Daarnaast hebben we een gîte voor maximaal 4 personen met eigen slaapkamer, woonkamer-keuken en badkamer.
Ideaal voor  overnachtingen op doorreis, maar de glooiende heuvels, uitgestrekte bossen, prachtige vergezichten, historie en cultuur lenen zich goed voor een langer verblijf (zwemmen, wandelen, fietsen, musea, brocantes).
Table d’hôtes
We genieten elke avond van een heerlijk vijfgangenmenu aan de gezamenlijke tafel buiten onder de pergola of in de “Grange” aan de gezellige eettafel. Wij vinden eerlijk voedsel belangrijk en daarom koken we met verse, biologische producten.
Door het jaar heen organiseren we veel workshopweekenden. Daarnaast hebben we vaste arrangementen zoals: Champagne-/art nouveau-/kerst-/wandel-). Verder werken we ook op maat; een weekend weg voor familie, vrienden, collega’s, motorrijders, creatievelingen, wandelaars, fietsers….
Met de auto ben je vanaf Utrecht binnen vijf uur bij ons. Metz is de dichtstbijzijnde internationale luchthaven. Het dichtstbijzijnde treinstations  zijn Metz/TGV Meuse.

Over de eigenaren van Le Ciel Bleu

Bienvenue
Ons huis uit 1850 was ooit een echte Lorraine boerderij. Wij hebben er onze gezellige, sfeervolle Chambres d’Hôtes Le Ciel Bleu van gemaakt.
Omgeving
In een langgerekt zonnig dal tussen de akkers en de uitgestrekte bossen verblijf je in een klein écht Frans dorpje. We hebben uitzicht op de prachtige côte en de uitgestrekte bossen.
Chambres d’hôtes
We hebben 5 ruime, lichte gastenkamers elk met eigen sanitair (douche, toilet, wastafel). Daarnaast hebben we een gîte voor maximaal 4 personen met eigen slaapkamer, woonkamer-keuken en badkamer.
In onze tuin is het heerlijk ontspannen met een goed glas wijn, een mooi boek, je krant of …..gewoon even helemaal niets.
Table d’hôte
We genieten elke avond van het 5-gangenmenu aan de gezamenlijke tafel buiten onder de pergola of in de “Grange” aan de gezellige eettafel. Wij vinden eerlijk voedsel belangrijk en daarom koken we met verse, biologische producten. Ieder dieet kunnen we aan, en of het vlees, vis of vegetarisch is, we vinden het allemaal leuk en koken altijd iets bijzonders.
U kunt door Annemarie en Fred worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels
– Duits
We hebben zelf huisdieren, 2 katers (Truffel en Gember) en een Schotse Deerhound Vidor. Uw huisdieren zijn bij ons in overleg welkom.
U kunt ook gebruik maken van onze workshops en arrangementen tijdens uw verblijf.
Op weg naar het zuiden voor een nachtje, met of zonder kinderen, je hond, een paar dagen of een hele week…. Gastvrijheid, gemoedelijkheid, je thuis voelen in een ontspannen en gezellige sfeer…..Bienvenue dans Le Ciel Bleu!