Le Clos de Banes | Chambres d’hôtes

Chambres d'hôtes met camping | Occitainie | Aveyron | vanaf € 55,00 | Maak van uw verblijf op Le Clos de Banes gebruik om de Aveyron te ontdekken.

Bienvenue bij Le Clos de Banes

chambres d'hôtes zoeken le clos de banes chatel

Maak van uw verblijf bij B&B Le Clos de Banes gebruik om de Aveyron te ontdekken.

Profiteer van uw verblijf in onze chambres d’hôtes. Ontdek de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden van Aveyron.

De authenticiteit van Argences en Aubrac.  En de omliggende gemeenten dompelt u onder in het Aveyron-erfgoed. Wat rijk is aan geschiedenis en landschap.
Tussen de hoge plateaus van Aubrac zijn uitgestrekte woestijngebieden. Deze bieden de Gorges de la Truyère met zijn steile muren die klimsporten mogelijk maken. Kom en ontdek de rijkdom van de regio Occitanië en het erfgoed dat het samenstelt.
U wordt bij ons verwend. Onze natuurlijke omgeving biedt u een ruime keuze aan activiteiten . Van canyoning tot via ferrata, mountainbiken en wandelen. Onze prachtige regio zit vol met activiteiten. Uiteraard ook voor de sportliefhebbers is deze b&b een aanrader.
chambres d'hôtes zoeken le clos de banes safaritent
Als u niet sportief bent, zijn er veel culturele bezoeken om het erfgoed van Aveyron te ontdekken.
Maak een wandeling en bewonder de biodiversiteit van de hooglanden van Aubrac. Beschouwd als een van de rijkste flora in Europa. U zult onder de indruk zijn van wat de natuur te bieden heeft.
Het authentieke plaatsje Argences-en-Aubrac en de omliggende dorpen nemen u mee door de rijke geschiedenis van de Aveyron en prachtige landschappen.
A bientôt bij

Chambres d´hôtes en camping Le Clos de Banes