Le Parc

Centre - Val de Loire | Cher | Mery-es-Bois | vanaf 65,00 | LE-PARC is een heerlijk vakantieadres in het groene hart van Frankrijk. Met z'n tweëen, gezin of met de hele familie of vrienden. Bij ons kun je tot 45 personen verblijven in 6 Gîtes en 4 Chambres d'hôtes

Bienvenue bij Stef & Annepaula

LE-PARC is een heerlijk vakantieadres in het groene hart van Frankrijk. Met z’n tweeën, gezin of met de hele familie of vrienden.

Bij ons kun je tot 45 personen verblijven in 6 gîtes en 4 chambres d’hôtes.

LE-PARC is een 55 ha groot Vleesvee/akkerbouwbedrijf. 2014 is voor ons een belangrijk jaar we zijn overgestapt naar biologisch boeren. 2015 komen de eerste vleeskoeien weer op het bedrijf en creëren we 1 ha fruit. Wij zijn gelegen in een prachtig stukje Frankrijk. U vindt hier een glooiend landschap met bossen, wijngaarden en ouderwetse oer-Franse dorpjes.Prachtige kastelen, kathedralen en andere bouwwerken van historische betekenis. Voor wandelaars en fietsliefhebbers biedt deze streek een breed scala aan wandel-en fietsroutes door het bos en heuvellandschap. Met recht een heerlijke streek waar nog veel te ontdekken valt. Slechts 200 km ten zuiden van Parijs, in het Loire-gebied, vindt degene die het jachtige tempo van de moderne tijd wil ontvluchten, de rust en de stilte van het buitenleven.

Le Parc neemt u mee. Mee naar het genieten van natuur, historie en de Franse vrijheid.
Omringd door bos, gezellige dorpjes en een scala aan boerderijdieren, daagt Le Parc ieder van ons uit om avonturen zoals vroeger te beleven.
Van struinen door het bos, kanoën over de Loire, tot barbecueën en gitaren bij een kampvuur.

Hier komt rust, avontuur en familie samen.

Op doorreis naar het zuiden, een of meerdere nachten.

Slechts 200 km ten zuiden van Parijs, in de BERRY bereikbaar via de A77 afslag 19 richting Gien/ Bourges hou je de D940 aan tot La Chapelle d’Angillon. op de rotonde nog 4 km richting Bourges en dan heb je aan de rechterkant de ingang naar onze heerlijke chambres d’hôtes. De volgende dag (of bij vertrek) neem je richting Vierzon 30 km en zit je weer op de route richting het zuiden.

Activiteiten op Le Parc:
– Ontmoetingsruimte met Televisie en Dvd. Je kunt er muziek luisteren of spelletjes spelen.
– Tennisbaan en Zwembad
– Tafeltennis en Trampoline
– Speeltuin, voetbalveld en badmintonveld

Over de eigenaren van Le Parc

Le Parc wordt gerund door de Nederlandse eigenaren Stef & Annepaula Hermsen-Straver.

Samen met vier Frans-Nederlandse kinderen verzorgen Annepaula en Stefan het landschap van Le Parc.

Op Le Parc ondervindt u werkelijke liefde voor dier en natuur.

Deze passie zit verweven in de gerechten die Annepaula bereidt. Als u passie wilt proeven bent u meer dan welkom om aan te schuiven bij het diner of een uitgebreide lunch.

Wat maakt Le Parc uniek?
Rust, ruimte en gezelligheid.

Bij Le Parc kan rekening gehouden worden met onderstaande dieetwensen:
– Vegetarische keuken
– Veganistische keuken
– Glutenallergie
– Notenallergie

U kunt door Stef & Annepaula Hermsen-Straver worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels

A bientôt chez

Stef & Annepaula