Le Vieux Boulanger B&B Chambres d’hôtes

Chambres d'hôtes | Auvergne Rhône-Alpes | Loire | vanaf € 50,00 | Hoe een oude bakkerij omgetoverd kan worden in een sfeervolle chambres d'hôtes met 5 gastenkamers kun je ervaren bij Carlo en Pauline in Le vieux Boulanger.

Le Vieux Boulanger | chambres d’hotes

Bienvenue bij Pauline & Carlo

Carlo en Pauline    

Chambres d’hôtes Le vieux Boulanger is een gezellig huis op een fijne plek midden in Frankrijk.

De oude bakkerij van Saint-Priest-la-Roche is door Carlo eigenhandig verbouwd en omgetoverd tot sfeervolle chambres d’hôtes met 5 gastenkamers.

 Bomen op het erf in de tuin

In dit huis voelt iedereen zich meteen ‘thuis”.

Wij doen namelijk niets liever dan onze gasten laten genieten van al het goede van het Franse leven. Carlo weet als chef-kok als geen ander hoe dat moet. In deze B&B staat altijd wel een pannetje met lekkers te pruttelen!

Het oude pand uit 1840 bevindt zich in de rustige dorpskern van Saint-Priest-la-Roche. Een klein dorpje aan de Loire, midden in het Franse platteland. Dit prachtige gebied bevindt zich op de grens tussen het gastronomische Bourgogne en de rijke wijngebieden van de Beaujolais.

Dorpsgezicht

Ideale plek om te overnachten langs de route du soleil

Met al zijn schoonheid en rust is dit een ideale plek om te overnachten. De heuvelachtige omgeving is ideaal voor wandelaars, fietsliefhebbers en hobby fotografen. De omliggende pittoreske dorpjes en stadjes bieden talloze mogelijkheden voor diverse tripjes. Je kunt vanuit Le Vieux Boulanger makkelijk meerdere dagen rondtrekken en er zijn vele bezienswaardigheden.

Mensen aan tafel

Doorreisarrangement

Voor vakantiegangers die op doorreis zijn en tijdens de drukke zomermaanden over de Route du Soleil reizen en de stad Lyon willen vermijden ligt Le Vieux Boulanger zeer gunstig.

Vanaf Saint-Priest-la-Roche bent je snel bij de snelweg naar St. Etienne om daar de Route du Soleil weer te volgen richting Zuid- Frankrijk of Spanje.

Onze gasten kunnen iedere avond aanschuiven aan onze table d’hôtes. Wij serveren een heerlijk 4-gangen menu, bereid met mooie verse Franse producten en kruiden uit eigen tuin.

Auto op de weg

Saint-Priest-la-Roche(ca. 950 km vanaf Utrecht)  ligt in de buurt van de Franse stad Roanne. Lyon en Clermont-Ferrand zijn de dichtstbijzijnde internationale luchthavens. Het dichtstbijzijnde treinstation is in Roanne.

Bienvenue in Saint-Priest-la-Roche chez Le Vieux Boulanger!

Carlo & Pauline

Globe  Envelope

Logo