Les Marchands

Auvergne Rhône Alpes | Allier | Chezelle | vanaf € 58,00 voor 2 personen | Voor de gasten van "Les Marchands" is de verhuur van de kamers inclusief ontbijt Chambres d'hôtes. Ook een zwembad is aanwezig en voor de gasten gratis te gebruiken. 

Les Marchands | Chambres d’hôtes & Gîte

Bienvenue bij Ronald en Margreet

Les Marchands is een sfeervolle  gelegen in het Franse departement Allier (regio Auvergne-Rhône-Alpes)

Voor de gasten van “Les Marchands” is de verhuur van de kamers inclusief ontbijt Chambres d’hôtes.

Bovendien is er ook een zwembad aanwezig en deze is voor de gasten gratis te gebruiken. Dineren is bij ons mogelijk in het voor en naseizoen, mits tijdig (1 dag vooraf) aangemeld. Huisdieren zijn toegestaan.

Gîte (Gastenhuis)

Dit ruime en gezellig ingerichte gastenhuis (Gîte) is volledig uitgerust voor 4 personen en voorzien van alle comfort zoals een zithoek, een eethoek, complete keuken, twee 2-persoons slaapkamers en een badkamer met douche en toilet.

Chambres d’hôtes

Les Marchands bied ook plaats voor 9 gasten op de kamers. Chambres d’hôtes bestaat uit vier 2 persoons kamers en een 1 persoonskamer inclusief ontbijt.

Caravan 1

Deze stacaravan is ruim en licht van interieur met een gezellige zit-eethoek, twee slaapkamers, een compleet ingerichte keuken en een badkamer met douche en toilet en wastafel. Tevens in deze caravan veel kastruimte.

 Dichtbij zijn de bossen en recreatiemeren. Wij hebben een eigen fietsenverhuur en zwemmen, voetballen op de speelweide, volleyballen, batminton, Kubb, Jeu de boules is bij ons mogelijk. Ook een tafeltennistafel, schommel en sjoelbak aanwezig.

Chezelle ligt in een mooie omgeving om te wandelen, fietsen, kanoën, paardrijden, tennis, golfen.

Wij hopen u te kunnen ontvangen voor een fijne vakantie bij ons in Frankrijk.

A bientôt chez

Ronald en Margreet