Les Trois Collines | Saint-Cybranet

Chambres d'hôtes | Nouvelle Aquitaine | Dordogne | vanaf € 90,00 | Les Trois Collines is gelegen op één van de mooiste plekjes van de Périgord Noir. Boven op een heuvel met een schitterend panoramisch uitzicht zo’n 15 km ten zuiden van Sarlat.

Bienvenue chez chambres d’hôtes “Les Trois Collines”

chambres d'hôtes zoeken-les-trois-collines-huis

Chambres d’Hôtes ‘Les Trois Collines’, gesitueerd in het hart van de Dordogne.

Dé perfecte uitvalsbasis voor alle toeristische attracties van de Périgord Noir.

Op zeer korte afstand van Les Trois Collines vindt u vele kastelen, tuinen, grotten, middeleeuwse plaatsjes, golfcourses, fiets-, wandel-, kano- en paardrij-routes, ballonvaarten, enz…

Kenmerkend voor onze chambres d’hôtes zijn rust, ruimte, uitzicht, comfort én lekker eten en drinken.

chambres-dhotes-zoeken-les-trois-collines-slaapkamer

Alle comfortabele kamers beschikken over grote boxspring bedden (90x200cm) en een en-suite badkamer met eigen douche, toilet en wastafel (gerenoveerd in 2019).  Alle 4 de kamers zijn op de begane grond en hebben bovendien nog een privé terras met tafel, stoelen en parasol.

chambres-dhotes-zoeken-les-trois-collines-zwembad

In de ruime tuin met fantastisch panoramisch uitzicht bevindt zich het verwarmd zwembad (5x10m) met voldoende ligbedden.  Hiernaast zijn er nog diverse terrasjes en zitjes voor onze gasten, alsook een pétanquebaan.

Verschillende keren per week bieden wij table d’hôtes aan.  Lunchen is ook mogelijk.

WIFI is gratis te gebruiken.

De Dordogne is erg gewild vanwege de milde winters en de warme zomers.  Neerslag valt er eigenlijk heel weinig.  Het voorjaar is schitterend als alles in bloei staat.  De herfstperiode is prachtig als alle bladeren verkleuren.  Buiten zitten kan zo gauw de zon schijnt.  En die schijnt gelukkig heel veel in de Périgord!

Bezoek onze website www.lestroiscollines.eu of mail voor meer informatie naar info@lestroiscollines.eu.

A bientôt chez Chambres d’Hôtes ‘Les Trois Collines’!

Ronny & Mireille