Maison de Maître Des-Sens | Nyons

Gîtes | Auvergne Rhône-Alpes | Drôme | vanaf € 90,00 | Na vele jaren permanent in Frankrijk te wonen, hebben we inmiddels onze balans gevonden tussen het Nederlands efficiënt denken en doen en het Franse genieten in het hier en nu.

Gîtes Maison de Maître Des-Sens

Bienvenue bij Christon & Nannette

Rust, comfort en authenticiteit in onze chambres d’hôtes Maison de Maître Des-Sens.

Onze chambres d’hôtes; gelegen in één van de oudste gedeelten van het historische centrum van Nyons, krijgt Maison de Maître Des-Sens weer nieuw leven. We verwelkomen u graag voor een verblijf in de Drôme Provençale.

Heerlijk ontspannen

In dit herenhuis kan je ontspannen op het privé-terrasje bij het appartement. Maar ook op één van de plekjes in onze stadstuin of in het bassin om heerlijk te verkoelen. Maar ook is het mogelijk om in de kabbelende rivier, direct achter het huis gelegen, u mee te laten voeren in de stroming van het water. Het is genieten in de zonneschijn van dit heerlijke klimaat.
De ideale locatie om volop van het Provençaalse leven te genieten, door de ligging onder de beschermende bogen van de historische romaanse brug, le Pont Roman. Vlakbij de winkels, restaurants en vele typische lokale en historische bezienswaardigheden.

Dit oude gebouw hervindt weer zijn pracht van weleer. Met ons als de volgende generatie eigenaren, die trots en enthousiast, dit indrukwekkende stijlvolle pand in al zijn glorie laten herleven. En tevens onze touch krijgt om het alle comfort en karakter van deze tijd mee te geven.

Appartement met uitzicht

In Maison de Maître Des-Sens heeft ieder appartement een eigen identiteit gekregen. Welke past in de sfeer van het huis en ook past bij de verdieping waar ze zich bevinden. Het historische trappenhuis, verdeeld over 3 etages, biedt aan ieder appartement zijn eigen hoofdingang.

Alle appartementen zijn bestemd voor max. 2 personen. Met een woongedeelte, volledig ingerichte keuken met vaatwasser en wasmachine. Aparte slaapkamer en badkamer met toilet.

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om de kamer ‘Le Bonheur’ te boeken als u wat eerder wilt arriveren of langer wil blijven.
Of voor een verblijf met vrienden. Dan kan de gastenkamer de oplossing zijn om gezamenlijk van het appartement te genieten. En ieder stel beschikt over een slaapkamers met een eigen badkamer.

A bientôt chez Maison de Maître Des-Sens

Christon & Nannette