Maison Voilà | Chambres d’hôtes

Centre Val de Loire | Indre | Montipouret | camping vanaf € 35,00 | chambres d'hôtes vanaf € 80,00 |Maison Voilà is een mooie Bed and Breakfast met Mini Camping  in de streek Indre in Midden Frankrijk.

Bienvenue bij chambres d’hôtes Maison Voilà & Mini-Camping Voilà

Maison Voilà chambres d'hotes zoeken huis

Maison Voilà is een mooie Bed and Breakfast met Mini Camping  in de regio Centre Val et Loire, in het departement Indre in Midden Frankrijk.

Wij zijn geschikt voor gezinnen met kinderen, stellen, oudere koppels, familiefeesten, families, vrienden en iedereen die maar op zoek is naar een heerlijke vakantie of overnachting.

Met zo’n 20 minuten van de grote weg (A20/E9) bij Chateauroux afslag 12, en de mogelijkheid om op de dag van vertrek door te rijden naar het zuiden via Argenton sur Creuse  in plaats van terug te rijden naar Chateauroux, ligt onze Bed and Breakfast ideaal op de weg naar het Zuiden. Maar wij zijn ook uitermate geschikt voor langer verblijf. Veel mensen komen hier voor een enkele overnachting en vinden het jammer dat ze alweer zo snel weg moeten. Veel mensen willen nog een keer komen om langer te verblijven om meer te kunnen genieten van ons prachtige stekkie. Of ze komen op de terug weg nogmaals langs voor één of meerdere overnachtingen om hun welverdiende vakantie goed af te sluiten.

Maison Voilà chambres d'hotes zoeken restaurant

Wij hebben hier bij Chambre d’Hôtes  Maison Voilà bijna alles om uw vakantie zo fantastisch mogelijk te maken; een groot zwembadallweather tennisbaan, 2 jacuzzi’sSauna, grote trampoline, jeu des boules baan, tafeltennis, groot schaakspel, kinderglijbaan, schommels, peuterschommel, hangband en genoeg ruimte om te voetballen, rennen, spelen en ravotten voor de kids. Overal op het terrein van onze Chambre d’Hôtes staan leuke zitjes, bij het zwembad staan heerlijke ligstoelen, er hangt een schommelbank, hangmatten en overal zijn parasols. Zodat u zowel optimaal kunt genieten van de zon als de warmte in de schaduw.

Uniek bij chambre d’hôtes  Maison Voilà: Een kamer met een heerlijk Hästens bed!

Heerlijk slapen na een lange rit? Dat kan bij Chambre d’Hôtes  Maison Voilà! We hebben in de begane grond kamer van de Bergerie een Hästens bed, vraag erna! Hästens, dé Rolls Royce onder de bedden!

Ook dit jaar zijn we weer opzoek naar zomerhulpen!

Ben jij of weet je iemand die opzoek is naar een vakantie baantje in het buitenland? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! We zijn op zoek naar meiden die ons deze zomer weer willen komen helpen in de Chambre d’hôtes! Kijk snel op: Vakantiehulp!

Maison Voilà chambres d'hotes zoeken zwembad

Activiteiten in de Indre

In de omgeving van Maison Voilà, de Indre, zijn diverse kastelen te bezoeken (Sarzay, Saint Chartier, d’Ars, Valençay). Niet ver van ons huis bevindt zich het huis waar George Sand lange tijd heeft gewoond. U zult veel van deze schrijfster en dichteres terugvinden in de regio; u kunt het museum bekijken en o.a. haar huis bezichtigen, de molen van d’Angibault. (Maison de George Sand à Nohant)

In de omgeving van Maison Voila zijn er natuurlijk gezellige dorpjes te bezoeken (La ChâtreChâteaurouxArgenton sur CreuseIssoudunBourges), elk klein dorpje in de omtrek heeft zijn eigen charme en u zult vast genieten van de kleine straatjes en de gezellige winkeltjes. Wat is er te doen in de Indre.

In Neuvy Saint Sepulcre is zelfs de enige ronde kerk van Frankrijk te bezichtigen!

Vlakbij Maison Voilà zijn twee mooie routes uitgezet voor de auto. Route Romantiek en Route George Sand. Deze routes gaan door allerlei mooie dorpjes en landerijen. Natuurlijk zijn er veel fiets- en wandelroutes voor diegene die op een sportieve manier de streek willen bekijken! Wij zijn in het bezit meerdere kaarten die je kan lenen om de omgeving te ontdekken.

Daarnaast is de Indre een geweldige omgeving voor vogelspotters! Je hebt hier meerdere unieke vogels, zoals de hop, wielewaal, kleine specht, grote specht,  buizerd, allerlei soorten uilen en nog veel meer waarvan wij van de meeste de naam niet eens weten! In het voor- en naseizoen (april, mei, juni, september, oktober) komen hier allerlei grote zaadeters voorbij van of naar Afrika. Een erg uniek gezicht! Zo gauw als wij de grote kraanvogels naar het zuiden zien vliegen komt de winter eraan en zodra we ze naar het noorden zien vliegen is de zomer op komst!

A bientôt chez

Chambres d’hôtes Maison Voilà