Mas la Buissonnière | Aigaliers

Chambres d'hôtes | Occitaine | Gard | vanaf € 110,00 | Mas la Buissonnière een chambres d'hôtes met een bijzonder verhaal. Nietsvermoedend toostten Rob en Karen, in september 2007 onder de Franse zon op het leven en de liefde.

Bienvenue bij Rob & Karen

Eigenaar mas la-buissonniere

Mas la Buissonnière een chambres d’hôtes met een bijzonder verhaal.

Nietsvermoedend toostten Rob en Karen, in september 2007 onder de Franse zon op het leven en de liefde. Net een paar dagen getrouwd. Zonder dat ze het toen wisten op huwelijksreis naar de plek die hun leven zou veranderen: chambres d’hôtes Mas la Buissonnière. Een voormalige wijnboerderij, omgetoverd tot charmant gastenverblijf met een prachtige tuin en heerlijk zwembad.

mas la-buissonniere zwembad met uitzicht

Nu – jaren later en inmiddels twee meiden rijker – genieten zij iedere dag van het Franse leven, Mas la Buissonnière is hun thuis. Natuurlijk dat van hun gasten, want iedereen op Mas een warm thuisgevoel te geven is hun missie. Een mooie chambres d’hôtes als deze is gemaakt om te delen met de rest van de wereld.

Petit déjeuner. Een heerlijke start van de dag!

ontbijt in een chambres dhotes
Iedere ochtend tussen 8.30 en 10.00 uur serveren wij het petit déjeuner op ons terras met uitzicht op de tuin. We bieden drie verschillende soorten ontbijt aan: Français, Complèt en Céreales, het ligt er maar net aan waar jij trek in hebt. We horen graag welk ontbijt jouw favoriet is. Daarnaast vind je op ons ontbijtmenu diverse extra’s die naar keuze bij te bestellen zijn in onze chambres d’hôtes.

Bienvenue, wees welkom chez

Rob & Karen