Mas Vacquieres | Saint-Just-et-Vacquières

Chambres d'hôtes | Occitaine | Gard | vanaf € 95,00 | Wij bieden u een sfeervolle en luxe vakantie nabij Uzès in de Gard.

Bienvenue bij Thomas en Mirjam

chambres dhotes zoeken mas-vacquieres-05

Onze luxueuze chambres et table d’hôtes de charme in de Provence nabij Uzès.

Wij bieden u een sfeervolle en luxe vakantie nabij Uzès in de Gard. In het hartje van de Provence.

Een mooie plek. Een samenspel tussen een authentiek gebouw, schitterende natuur, comfort, rust en culinair genieten. Onze chambres d’hôtes de charme is onderdeel van een hameau uit de 12de eeuw. Dit is waar kardinalen uit Avignon van hun rust kwamen genieten. Nimes, Uzès, Avignon, Pont du Gard, Montpellier goed te bezoeken. Onze chambres d’hôtes ligt op een kruispunt van boeiende streken als de Cevennes, Ardêche, Provence en Camargue.

chambres dhotes zoeken mas-vacquieres-02

De romantische tuin heeft diverse hoekjes en terrassen omgeven door rozen en mediterrane planten waar wij (Thomas & Mirjam) u laten genieten van onze table d’hôtes. Ons petit restaurant met heerlijke gastronomische gerechten en wij met onze internationale gasten aanschuiven. Tevens kunt u gebruik maken van onze Honesty Bar voor een glaasje koele witte wijn of iets fris. Hiermee kunt u het verblijf in de tuin en het zwembad nog aangenamer maken.

chambres dhotes zoeken mas-vacquieres-01

Het unieke zwembad heeft een grootte van 6,5 x 13 meter. En is geheel omsloten door de oude muren van wat oorspronkelijk een Bergerie was.
A bientôt

Thomas en Mirjam