Ravière B&B

Chambres d'hôtes | Gîtes | Camping | Bouhy | Vanaf € 70,00 | Bourgogne-France-Compté | Nievre | mooi gelegen in midden Frankrijk

Ravière | chambres d’hôtes

Bienvenue bij Simon & Marijke

Wij nodigen u met trots uit in onze sfeervolle chambres d’hôtes.

Wij hebben 2 gasten kamers en 3 gîtes waar u uit kunt kiezen.

Vanuit Nederland is het maar zeven uur rijden voordat u aankomt in een rustig dorpje waar wij u hartelijk zullen onthalen in de lommerrijke tuin of in de gezellige huiskamer met open haard. Wij informeren u desgewenst graag over de vele bezienswaardigheden, uitstapjes en activiteiten. Of leest u liever een boek onder een appelboom in de boomgaard? Of duikt u even in ons zwembad om lekker af te koelen?

Laat ons eventueel met u meedenken om een leuk programma samen te stellen.

We zijn er goed in en we doen het graag. Laat u verwennen met overheerlijke gerechten en drankjes. De lekkernijen uit de Bourgogne die u terugvindt in uw ontbijt, picknickmand en diner zorgen ervoor dat u zich echt op vakantie voelt. Bij het ontbijt komt onze kip waarschijnlijk wel even kijken of u haar eitje lekker vindt en hoort u in de verte een koe loeien.
Dat is nou landelijke rust!

Op weg naar het zuiden…

Als u op weg bent naar het zuiden raden wij u aan om bij ons even een dag of twee tot rust te komen in onze chambres d’hôtes, u heeft ten slotte vakantie!
Wedden dat u het volgende jaar wat langer blijft? Er is hier namelijk zoveel te doen. Door de gunstige ligging in het centrum van Frankrijk zijn vele bestemmingen eenvoudig te bereiken.

Overweegt u om een hapje mee te eten in Ravière?

De specialiteiten van de kok zijn: bijzondere voorgerecht en nagerechten, ovenschotels en aparte soepen.

Dineren kunt u al vanaf € 23,50 per persoon.

Bij Ravière kan rekening gehouden worden met onderstaande dieetwensen:
– Vegetarische keuken
– Glutenallergie
– Notenallergie

U kunt door Simon en Marijke Zwart worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels

A bientôt chez

Simon & Marijke