Terre de Lumière | Entrecasteaux

Chambres d'hôtes | Provence | Var | vanaf € | Terre de Lumière gelegen tussen de Côte d'Azur en de Gorges du Verdon. Het ligt centraal in de Groene Provence. Dit is een prima uitvalspek voor uitstapjes tijdens uw vakantie.

Bienvenue bij Kees & Elmachambres dhotes zoeken terre de lumiere eigenaren kees en elma

Onze chambres d’hôtes Terre de Lumière is gelegen tussen de Côte d’Azur en de Gorges du Verdon. Deze ligt centraal in de Groene Provence. Dit is een prima uitvalspek voor uitstapjes tijdens uw vakantie.

Terre de Lumière is een luxe chambres d’hôtes / B&B is onder architectuur gebouwd. Op een zuidhelling vlakbij het dorpje Entrecasteaux. Het biedt een uniek uitzicht van 180 graden. De bossen en wijngaarden wisselen elkaar prachtig af. In het dal ligt een statig wijndomein. Hier en daar een Provençaalse Mas. Tevens zie je in de verte zie je de contouren van het Massif des Maures en het Massif de Sainte Baume.chambres dhotes zoeken terre de lumiere zwembad 01
We beschikken over 4 luxe en comfortabele gastenkamers.
Onze chambres d’hôtes is voorzien van o.a. airco en een pantry met eigen koelkast.
Activiteiten rondom onze accommodatie zijn o.a. wandelen, fietsen, golfen, watersporten, paardrijden.
chambres-dhotes-zoeken-terre-du-lumiere-huis
Deze chambres d’hôtes is gelegen in de natuur met een prachtig heuvellandschap.
De voorzieningen zijn o.a. Wifi, zwembad, parkeerplaats, fietsverhuur, terras en/of tuin, fietsenstalling, motorstalling.
We spreken Nederlands, Engels en Duits.

A bientôt chez Terre de Lumière

Kees & Elma