Tiny House, gîte, ‘Het Oude Stalletje’ | Neuilly-le-Dien

Gîtes | Hauts de France | Somme | Neuilly-le-Dien | vanaf € 65,00 | Wie van stilte en sterren houdt, is hier op haar plek. Wat voorheen een oude stal was, is verbouwd tot een heerlijk vakantiehuis.

Bienvenue bij Femke.

Tiny House, gîte ‘Het Oude Stalletje.

Wat voorheen de oude stal was, is nu verbouwd tot een heerlijk vakantiehuis midden in de natuur.  Wie van stilte en sterren houdt, is op haar plek in dit Tiny House. 

Vanuit je Tiny house kijk je aan drie kanten uit over het prachtig glooiende landschap met paarden en koeien op aai-afstand. Een wonderlijke stilte overvalt je. In de nacht roepen uilen elkaar in het pikkedonker, terwijl vleermuizen rond het huis vliegen.
Op deze plek kun je totaal tot rust komen. In welk seizoen je ook komt, het is altijd prachtig.

De gîte

De gîte bestaat uit een ruime, hoge kamer, waarin een bank met tafel staat, een eettafel met 4 stoelen, een zitje met twee fauteuils, een open keuken en een tweepersoons bedbank (190×140). Via een trap ga je naar een kleine open zolder onder het dak, waar twee eenpersoonsbedden staan. Superleuk voor twee kinderen, maar ook geschikt voor twee volwassenen.
In een aparte ruimte is de badkamer met een bad/douche en een kledingkast. Het toilet is ook in een aparte afsluitbare ruimte. Daar is ook een wasmachine.

Somme Hauts-de-France salon vakantieverblijf

Kom als gezin, met vrienden, of lekker in je eentje en concentreer je op het schrijven van een boek, je studie, je schilderij of geniet van lekkere muziek. Wil je met meer mensen komen, dan is er naast het Tiny House/gîte een grappig jaren ’70 caravannetje apart te huur. Tentjes opzetten kan ook tegen extra betaling.

Het Tiny House beschikt over een TV (Canal Digitaal), WIFI en een kleine muziekinstallatie waar je je telefoon kunt inpluggen. Helaas kan de ontvangst van TV en WIFI in de gîte bij slecht weer wat gebrekkig zijn. In dat geval kun je je vermaken met een gevarieerd aanbod aan DVD’s met (Franse) films. Ook zijn er spelletjes, boeken en wat knutselmaterialen.

De tuin staat voor een groot deel tot je beschikking met verschillende zitjes die elk hun eigen unieke uitzicht hebben. Maak een kampvuurtje, gebruik de barbecue, schommel op de schommel en hang in de hangmat.

Toegang voor gasten

Het vakantiehuis staat geheel ter beschikking van de gasten. Een groot deel van de tuin inclusief diverse zitjes kan gebruikt worden.

A bientôt

Chez Femke