Villa Orangère | B&B

Villa Orangère | Chambres d'hôtes | B&B | Nouvelle Aquitaine | Vienne | vanaf € 85,00 | Een luxe chambres d'Hôtes gelegen in een prachtige rustgevende omgeving. Sfeervolle gastenkamers. Tuin met jacuzzi om heerlijk te ontspannen.

Bienvenue bij chambres d’hôtes Villa Orangère Nouvelle Aquitaine Vienne muur met bloemen chambres dhotes Villa Orangere

Chambres d’hôtes Villa Orangère ligt in het departement Vienne.

Het valt onder de regio Nouvelle Aquitaine met het oude Poitiers als hoofdstad. Deze stad ligt vlakbij het park Futuroscope.

Wij ontvangen u graag in onze chambres d’hôtes Villa Orangère in één van de vier sfeervolle gastenkamers met eigen badkamer. Alle kamers zijn voorzien van grote bedden. Gedurende uw verblijf krijgt u van ons elke dag kamerservice.

Nouvelle Aquitaine Vienne B&B huis met grote tuin met gras en boom Villa Orangere

Heerlijke Jacuzzi en table d’hôtes

In onze besloten tuin staat de jacuzzi tegen een geringe vergoeding en reservering tot uw beschikking. Natuurlijk bieden wij u de mogelijkheid tot internet. Genieten van streekproducten en uitgebreid tafelen in onze sfeervolle Table d’hôtes. Verrukkelijke landpatés zoals de “Farcie Poitevin” of wat dacht u van romige coquilles Saint Jaques. Een lekker glas wijn en versgebakken brood. Dagelijks serveren wij u op reservering ons menu.Wij serveren u graag het Table d’Hôtes diner met diverse streekproducten en kruiden uit eigen tuin in de grand salon met gezellige openhaard of op het terras.

Natuurreservaat

Tussen Châtellerault en Poitiers ligt het bos van Moulière en het natuurreservaat du Pinail met schitterende flora en fauna. Heerlijk genieten van een glas wijn in een “oase” van rust en kalmte, van de geuren van de bossen.

Streekproducten

Bij helder weer een mooie blik op de schitterende sterrenhemel. In het wijnhuisje kunt u streekproducten kopen. Regelmatig wordt er in de tuin geëxposeerd. Even er helemaal tussenuit?

Wij begroeten u graag in onze chambres d’hôtes Villa Orangère

A bientôt chez

Jerôme