Google helpt ons om steeds hoger en vaker in de ranking te komen.

Google chambres dhotes zoeken 03

Op deze pagina plaatsen we de meest gestelde vragen die ons worden gesteld betreffende onze werkwijze.

Dit willen we graag met jullie delen om een transparante werkwijze van ons te laten zien. We hebben bij het maken en ontwikkelen geen extra commerciële belangen. We hebben speciaal gekozen voor deze persoonlijke manier om chambres d’hôtes eigenaren zelf de regie te laten houden. Als je een speciaal boekingssysteem gaat onderhouden dan raak je volgend ons op den duur de regie kwijt en heb je geen vat op de huurders. We vragen daarom een kleine bijdrage om de websites te kunnen onderhouden. Daar gaat best veel tijd in zitten, maar we vinden dit erg leuk om te doen naast onze andere werkzaamheden.Google chambres dhotes zoeken 02
 • HOE WORDEN WE BETER GEVONDEN OP HET INTERNET?
  We gebruiken de sociale media om hoger in de ranking te komen. Zoals, Twitter, Facebook, Linkedin, Instagram en komende maand ook Pinterest. Al deze media worden direct gebruikt als we weer een nieuwe melding of blogbericht posten. Als we de gegevens van onze deelnemers hebben zullen deze ook direct op de hoogte worden gesteld en dit wederom kunnen delen met hun volgers.
 • WAARIN ONDERSCHEIDEN WE ONS VAN ANDERE WEBSITES
  Een ander belangrijke onderscheidt die we maken, is de speciale listing website die Google erg fijn vindt. Door de juiste structuur hier aan te geven en steeds iedere vermelding de juiste kopteksten en alinea’s te geven zal Google deze pagina’s en daarna de website steeds interessanter gaan vinden.
  Google chambres dhotes zoeken 01
 • MET WIE WE SAMENWERKEN
  Naast onze eigen expertise hebben wij directe ondersteuning van onze database specialisten. Om goed zichtbaar te worden is het nu vooral investeren in content en publicaties en de juiste SEO’s ook per deelnemer. Tijd is de belangrijkste factor om succes te creëren.
 • INTERNE- EN EXTERNE LINKS PER VERMELDING
  De interne en externe linken die we koppelen en de SEO per vermelding die we zelf doen, zorgt ervoor dat we steeds sterker worden. Het valt nu al op dat de bezoekers aantallen toeneemt. Dit doen we samen met deelnemende chambres d’hôtes eigenaren.
 • DIRECT DOORKLIKKEN NAAR DE EIGENAAR
  De websites die wij hebben ontwikkeld zijn speciaal gericht op louter een vermelding van de accommodatie waarna de bezoeker direct door kan klikken naar de eigenaren. (Chambres d’hôtes zoeken).

Google chambres dhotes zoeken 07

 • OP REIS IN FRANKRIJK IS HET BROERTJE VAN CHAMBRES D’HôTES ZOEKEN
  De website Op reis in Frankrijk, biedt dezelfde mogelijkheden maar heeft de bezoeker net iets meer te bieden. Eigenaren van de accommodatie kunnen op deze website zelf  de accommodatie in de ‘picture’ zetten. Bezoekers zien dan niet alleen een aantrekkelijke locatie maar ook tips/activiteiten in en rondom de accommodatie.  Een verblijf van een aantal dagen wordt zo aantrekkelijker gemaakt voor de bezoeker. Eigenaren creëren hiermee hun eigen “trip-advisor“. Hiermee heb je ook direct minder gasten nodig om je seizoen te vullen. Indirect ook minder werk in je chambres d’hôtes of gîte.
 • HOE WE PERSOONLIJK BETROKKEN ZIJN
  Onze toegevoegde waarde vinden wij ook, dat we erg persoonlijk betrokken zijn met de deelnemers en dat we deze graag helpen om een mooie vermelding te kunnen plaatsen.
 • OPTIMAAL SCOREN BIJ GOOGLE
  Zoals je kunt zien op deze foto proberen we altijd de Leesbaarheid en SEO zo optimaal te schrijven. Soms kan het voorkomen dat we de schrijfstijl van jullie websitetekst iets veranderen om een beter resultaat te krijgen.

Google chambresdhotes zoeken 05

 • HOGE SNELHEID
  We zijn overgestapt met www.chambresdhoteszoeken.nl &  www.opreisinfrankrijk.nl naar een snellere hosting en provider. Dit werpt al zeker goede vruchten af door de hogere snelheid van het laden van de pagina’s. Daar wordt Google ook blij van.
Google chambres dhotes zoeken 06

 

 • CREATIEVE WEBSITE.EU
  Mocht je eigen website ook aan een nieuwe uitstraling toe zijn, dan kunnen we je ook helpen. Als je nog geen CSM ofwel bv een WordPress website hebt die je zelf makkelijk kunt bijhouden, maken wij deze graag voor je. De investering hoeft niet veel te kosten en je kunt er zelf mee aan de slag als hij goed in de steigers staat. Wij kunnen ook je hosting en domeinnaam onderhouden en eventueel verhuizen. Vraag naar de talloze mogelijkheden.
Google chambres dhotes zoeken 09

Zoek en ontdek hoe mooi Frankrijk is

Zoek wat je wilt vinden om in Frankrijk een mooie vakantie te beleven. Op Reis in Frankrijk helpt je daarbij

Search & have fun

Search anytime for whatever you need, for your business, fun or personal needs. Bello helps you find it easy and fast.

Ontdek

Gebruikers

Op reis in Frankrijk

Terug naar de homepagina

Copyright by Op Reis in Frankrijk. All rights reserved 2018

Back to Bello home

Copyright by Op Reis in Frankrijk. All rights reserved.

Inloggen

Register

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacybeleid.

Heb je al een account?

Wachtwoord vergeten

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.