Chambres d’hotes in Occitanie bij Nederlandse en Belgische eigenaren.

Leuke kleinschalige Franse bed and breakfast adresjes in deze regio.

Occitanie is de huidige naam voor de Languedoc-Roussillon en de Midi-Pyreneeën. Deze grote nieuwe regio in Zuid-Frankrijk heeft stranden, bergen en ontelbaar veel bezienswaardigheden. Dit is het echte Zuid-Frankrijk. Een Zuid-Frankrijk waar de natuur tussen de Pyreneeën en de Cevennen groots is en het decor vormt van originele ervaringen. Van de Romeinse stad Nîmes en de middeleeuwse steden Carcasssonne en Rocamadour tot de kathaarse kastelen. De hoodfstad is Toulouse. Deze gemoedelijke en gastvrije stad is regionale hoofdstad van dit gebied.Logeren bij belgen en Nederlanders in Occitanie Ben je op zoek naar een chambres d'hôtes kijk dan op www.chambresdhoteszoeken.nl

Bonne route

Als je op vakantie naar Frankrijk gaat dan kom je tal van mooie dorpen en steden tegen.

Het is een heerlijk land om bijna in te verdwalen. Des al niettemin kun je eindeloos touren. En fantastische ritten maken door heuvelachtig landschap. Uitgestrekte platteland.

Rijden via de route du soleil. Je komt er de bekende plaatsen tegen. Namen, Metz, Nancy, Dijon, Lyon, Marseille. en ga zo maar door.
Van de Westkust tot de grens vlakbij Italie. het blijft een boeiend en fascinerend land om te bezoeken. Niet te vergeten de rijke gastronomie die dit land kent. Vis uit de mediterane zee, vlees uit de Limousine, Kaas uit Meaux, groenten uit de Provence. En natuurlijk de honderen wijnboeren met de meest verrukkelijke wijnen die je maar kunt bedenken.
Kortom, dit land zal je niet vervelen.
Veel reisplezier op zoek naar mooie chambres d'hôtes en fijne overnachtings plaatsen.
A bientôt et bonne voyage