Wij stellen ons graag aan jullie voor

Wij, Carlo Straver en Pauline Teeuwissen, zijn de trotse eigenaren van chambres d’hôtes: ‘Le Vieux Boulanger’ in Saint-Priest-la-Roche (Auvergne Rhône-Alpes).
Net als jullie weten wij hoe belangrijk het is om te zorgen voor een fijne, volle bezetting in de periode waarin mensen door Frankrijk reizen.
Omdat wij onze gasten meer dan alleen een prettig verblijf willen aanbieden hebben wij het initiatief genomen om, met onze kennis en ruime ervaring in deze branche, twee nieuwe websites met heel veel mogelijkheden op te zetten.

Meer dan alleen slapen en ontbijten

Onze eerste website is een overzichtelijke en eenvoudige site met louter chambres d’hôtes, gîtes en campings in Frankrijk  www.chambresdhoteszoeken.nl .
Op deze website staan alleen de accommodaties vermeld met een korte beschrijving, foto’s en prijs . Bezoekers van deze website kunnen  voor meer informatie of een reservering direct doorklikken naar de eigenaren van de Chambres d’hotes, gîtes of camping.
Tijdens het ontwikkelen van de website www.Chambresdhoteszoeken.nl  is bij ons direct het idee ontstaan voor een tweede website www.opreisinfrankrijk.nl
Met deze website richten wij ons op  de groep vakantiegangers die door Frankrijk reizen en één of meer dagen willen blijven overnachten, afhankelijk van wat er in de omgeving is te zien.
Dit alles willen we niet alleen doen, maar samen met jullie en vele andere chambres d’hôtes-, gîtes- en camping-eigenaren.
Deze website is zo ingericht dat naast de beschrijving van jullie eigen accommodatie ook bezienswaardigheden, activiteiten en evenementen heel eenvoudig kunnen worden toegevoegd, want kent iedere eigenaar zijn of haar omgeving zelf het allerbeste!!
Een verblijf voor langere tijd wordt op deze manier nog aantrekkelijker voor onze vakantiegasten!
Dit alles kunnen jullie zelf doen, zonder dat het veel hoofdbrekens oplevert, of samen met ons. We helpen jullie graag verder om de websites optimaal te maken!

Houd de regie

Omdat wij zelf een chambres d’hôtes hebben weten we hoe persoonlijk contact met onze gasten op prijs wordt gesteld.
We weten ook dat iedere eigenaar op zijn of haar eigen wijze dit contact onderhoudt en willen dat zo houden.
Daarom geen boekingssysteem op zowel  www.chambresdhoteszoeken.nl of www.opreisinfrankrijk.nl, maar gewoon met één klik door naar jullie eigen website!
Eenvoudig, transparant en zonder extra kosten.

Een vermelding op beide sites bedraagt €50,00 excl.BTW per jaar.

 

Zoek en ontdek hoe mooi Frankrijk is

Zoek wat je wilt vinden om in Frankrijk een mooie vakantie te beleven. Op Reis in Frankrijk helpt je daarbij

Search & have fun

Search anytime for whatever you need, for your business, fun or personal needs. Bello helps you find it easy and fast.

Ontdek

Gebruikers

Op reis in Frankrijk

Terug naar de homepagina

Copyright by Op Reis in Frankrijk. All rights reserved 2018

Back to Bello home

Copyright by Op Reis in Frankrijk. All rights reserved.

Inloggen

Register

Show Password

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacybeleid.

Heb je al een account?

Wachtwoord vergeten

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.