Overnachten langs de Route du Soleil

De Provence, de Franse zuidwestkust of Spanje lonkt maar wat is het toch ver rijden vanuit Nederland of Vlaanderen! Daarom maken veel vakantiegangers een tussenstop in Midden-Frankrijk. Geen gek idee zo’n tussenstop langs de Autoroute du Soleil. Op die manier ontdekt je nog eens andere mooie plekjes in Frankrijk en de volgende dag stap je weer uitgerust in de auto.

rout du soleil op reis in frankrijk

Extra vakantie

En op de terugweg heb je zo nog een extra nachtje vakantie. Zo wordt de Route du Soleil geen lijdensweg maar de rode loper naar een heerlijke vakantie in Frankrijk. Wil je echt een paar extra dagen vakantie beleven dan laat je de hotels van de grote ketens langs de autoroute links liggen en kies je voor een leuke B&B. Misschien net iets verder weg maar je krijgt er een heerlijke ontspannen nachtrust voor terug. Zo begint of eindigt je vakantie pas goed!

Tussenstops naar Zuid-Frankrijk

We zochten de fijnste tussenstops voor je uit langs de beroemde Autoroute du Soleil. Te beginnen in het Noorden, als je de reis wilt opknippen in meer dan twee delen. Wat dacht je van een tussenstop bij Langres? Plak er een extra nachtje aan vast om deze mooie vestingstad te bekijken. Of las wat zuidelijker een extra tussenstop in. Op die manier kun je mooi de beruchte files rondom Lyon mijden. De Route du Soleil verandert zo in de Route des Merveilles: de wonderroute.

Wonderschoon platteland

Niet alleen het Franse platteland blijkt wonderschoon maar ook de files lijken zich wonderbaarlijk op te lossen als je eenmaal de Route du Soleil afslaat. Na een goede nachtrust voeg je de volgende dag weer in op de Route du Soleil. Met een beetje mazzel kun je de files op de vroege ochtend voorblijven. De A6 en de A7 blijven bekende knelpunten op weg naar het zuiden.

Zoek en ontdek hoe mooi Frankrijk is

Zoek wat je wilt vinden om in Frankrijk een mooie vakantie te beleven. Op Reis in Frankrijk helpt je daarbij

Search & have fun

Search anytime for whatever you need, for your business, fun or personal needs. Bello helps you find it easy and fast.

Ontdek

Gebruikers

Op reis in Frankrijk

Terug naar de homepagina

Copyright by Op Reis in Frankrijk. All rights reserved 2018

Back to Bello home

Copyright by Op Reis in Frankrijk. All rights reserved.

Inloggen

Register

Show Password

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacybeleid.

Heb je al een account?

Wachtwoord vergeten

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.