Tussenstop in Frankrijk

Route du Soleil of rijden langs de kust

Wil je een tussenstop maken als je een lange reis met de auto gaat maken? Het is dan verstandig om op tijd te stoppen en te rusten. Chambresdhoteszoeken.nl is de uitgelezen routeplanner als je eenvoudig je route  tussen diverse leuke accommodaties wilt vervolgen.

Ardennes Grand-Est landelijk onthaasten auto bed and breakfastB&B, chambres d’hôtes, gîtes en camping vinden die het beste aan je eisen voldoet. Door te logeren en overnachten in een tussenstop hotel, B&B of camping reis je meer ontspannen en voorkom je onveiligheid op de weg. Vermoeidheid is een van de oorzaken van ongelukken die je zeker wilt vermijden als je op vakantie gaat. Maak van te voren een selectie als je op reis in Frankrijk maakt. Deze voorpret is ook heel leuk. Daar wordt je al blij van voordat de reis nog moet beginnen.

Chambres d’hôtes

Een B&B wordt in Frankrijk een chambres d’hôtes genoemd. Kamers worden verhuurd van particulieren van eenvoudig tot super de luxe. Ze zijn er in alle maten en variaties. Veel mensen ontdekken op deze manier ‘La douce France’ en leren ook de Franse cultuur beter kennen. Je kunt bij de Fransen zelf een kamer huren, maar er zijn ook talloze Nederlanders en Belgen met een chambres d’hôtes.

Overnachten in een bed & breakfast in Frankrijk en weg van de snelweg. Langs de route du soleil of verder naar de kust?

Slapen in een echte chambres d’hôtes bij Nederlanders of Belgen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Een authentiek Frans adres. Maak rechtstreeks contact met de eigenaren om je vakantieverblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Een bed and breakfast is een leuke manier van overnachten in de mooiste plekjes van Frankrijk. Alle accommodaties zijn persoonlijk en kleinschalig. Dan ga je van een welverdiende vakantie of een tussenstop op doorreis in Frankrijk ongedwongen genieten! Steeds meer vakantieganger in Frankrijk zoeken een bijzondere accommodatie om te overnachten. Niet zomaar een hotelletje langs de snelweg. Maar een echte sfeervolle b&b met gastvrije mensen die met hart en ziel hun passie laten zien en voelen.

chambres d'hôtes petit dejeuner

In een rustige omgeving van je bed and breakfast  tijdens een tussenstop ontwaken met op de achtergrond het fluiten van de vogels of het loeien van koeien. Genieten van een petit dejeuner met eigengemaakte jam, verse croissants van de plaatselijke boulanger. Heerlijke koffie of een espresso of cappuccino. Krantje lezen of wegdromen in een goed boek of je lievelings- tijdschrift. Op die manier kan je eerste vakantie dag beginnen. Maar ook je andere dagen kun je zo ervaren en van de ene naar de andere chambres d’hôtes rijden. Kortom een prachtige manier van vakantie vieren!

ALS JE NOG MEER INFORMATIE OVER FRANKRIJK ZOEKT KUN JE OOK WWW.OPREISINFRANKRIJK.NL BEKIJKEN.

Zoek en ontdek hoe mooi Frankrijk is

Zoek wat je wilt vinden om in Frankrijk een mooie vakantie te beleven. Op Reis in Frankrijk helpt je daarbij

Search & have fun

Search anytime for whatever you need, for your business, fun or personal needs. Bello helps you find it easy and fast.

Ontdek

Gebruikers

Op reis in Frankrijk

Terug naar de homepagina

Copyright by Op Reis in Frankrijk. All rights reserved 2018

Back to Bello home

Copyright by Op Reis in Frankrijk. All rights reserved.

Inloggen

Register

Show Password

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacybeleid.

Heb je al een account?

Wachtwoord vergeten

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.