Elektrisch rijden in Frankrijk met oplaadstations

16 augustus 2019admin0
https://i0.wp.com/www.opreisinfrankrijk.nl/wp-content/uploads/2019/08/1540214856_android.jpg?fit=420%2C560&ssl=1

Vandaag de dag is het rijden in een elektrisch aangedreven auto een veel besproken item. Als je in Nederland elektrisch rijdt heb je vele mogelijkheden om je accu van je auto op te laden.

Als je op reis in Frankrijk bent met je elektrische auto, is het verstandig om goed uit te zoeken waar je de oplaadpunten kunt vinden. Tesla heeft een App waar je dit op kunt zien.
Het dient wel enige kennis van zaken om de juiste oplaadpunten te vinden en te weten hoelang je er over doet om je auto weer volledig op te laden. Frankrijk is nog niet zover met het aantal laadstations. Het aantal is ongeveer 20% van het aantal in Nederland.
Er zijn in diverse regio’s van Frankrijk wel laadpalen waar je terecht kunt als je een abonnement hebt en een badge die de laadpaal activeert. In de Loire(42) heb je Mobiloire.fr waar je een abonnement kunt afsluiten.

Op die manier kun je bijvoorbeeld bij de Super U Supermarkt boodschappen gaan doen en tegelijkertijd je auto opladen. Op die manier kom je niet voor verrassingen te staan en wordt je vakantie niet in beslag genomen om steeds weer aan het opladen van je auto te worden herinnert. We wensen je een fijne en onbezorgde vakantie als je op reis in Frankrijk bent met je elektrische auto.

admin

Stuur een antwoord

Zoek en ontdek hoe mooi Frankrijk is

Zoek wat je wilt vinden om in Frankrijk een mooie vakantie te beleven. Op Reis in Frankrijk helpt je daarbij

Search & have fun

Search anytime for whatever you need, for your business, fun or personal needs. Bello helps you find it easy and fast.

Ontdek

Gebruikers

Op reis in Frankrijk

Terug naar de homepagina

Copyright by Op Reis in Frankrijk. All rights reserved 2018

Back to Bello home

Copyright by Op Reis in Frankrijk. All rights reserved.

Inloggen

Register

Show Password

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacybeleid.

Heb je al een account?

Wachtwoord vergeten

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.