Week 2 in La Garnasette tijdens de lockdown.

28 maart 2020admin0
https://i0.wp.com/www.opreisinfrankrijk.nl/wp-content/uploads/2020/03/brood-la-garnasette_edited.jpg?fit=1024%2C576&ssl=1

De tweede week eenzame opsluiting loopt alweer op z’n eind en tot nu toe bevalt het me eerlijk gezegd heel goed… eindelijk zelf eens op vakantie in la Garnasette!

Wat een een voorrecht om hier in lockdown te zitten met prachtig weer, muziek en fijne boeken.

Gisteren heb ik, gewapend met het officiële attest, wat boodschappen gedaan. Vreemde ervaring: je mag een uur weg en dan alleen om levensmiddelen in te slaan. Niemand op de weg, maar dat gebeurt in gewone tijden ook vaak… Ik ging niet naar de bakker want ik heb voor de gelegenheid zelf een brood gebakken: ziet er mooi uit vind ik!

Er zijn praktisch geen Corona-besmettingen in ons departement, het is alsof alles zich op een andere planeet afspeelt. Maar door de strenge maatregelen die voor het hele land gelden is het in Parijs net zo stil als in ons dorp…
Natuurlijk hoop ik wel dat het niet al te lang zal duren omdat ik graag gasten wil ontvangen. Mensen die begin mei zouden komen hebben hun vakantie al verschoven. Gelukkig is het najaar hier ook heel geschikt om te komen: Indian Summer tot November!
Ik hoop dus dat het hier toch niet zo stil blijft als vandaag… Er zijn vast veel mensen die na deze moeilijke tijd willen ontspannen op deze heerlijke plek.
A bientôt Lidy
Bron: La Garnastte 

admin

Stuur een antwoord

Zoek en ontdek hoe mooi Frankrijk is

Zoek wat je wilt vinden om in Frankrijk een mooie vakantie te beleven. Op Reis in Frankrijk helpt je daarbij

Search & have fun

Search anytime for whatever you need, for your business, fun or personal needs. Bello helps you find it easy and fast.

Ontdek

Gebruikers

Op reis in Frankrijk

Terug naar de homepagina

Copyright by Op Reis in Frankrijk. All rights reserved 2018

Back to Bello home

Copyright by Op Reis in Frankrijk. All rights reserved.

Inloggen

Register

Show Password

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacybeleid.

Heb je al een account?

Wachtwoord vergeten

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.